• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Culture of the Fork: A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe

    Culture of the Fork by Rebora, Giovanni;

    A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe

    Sorozatcím: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 35.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 713 Ft (16 870 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 771 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 942 Ft (15 183 Ft + 5% áfa)

    17 713 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Columbia University Press
    • Megjelenés dátuma 2001. október 24.

    • ISBN 9780231121507
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem224 oldal
    • Méret 235 x 132 mm
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The Renaissance and the age of discovery introduced Europeans to exotic cultures, mores, manners, and ideas. That kitchen revolution led to the development of new utensils and table manners. Rebora discusses the availability of resources, how people kept from starving in the winter, how they farmed, how tastes developed, what the lower classes ate, and what the aristocracy enjoyed.

    Több

    Hosszú leírás:

    The Renaissance and the age of discovery introduced Europeans to exotic cultures, mores, manners, and ideas. That kitchen revolution led to the development of new utensils and table manners. Rebora discusses the availability of resources, how people kept from starving in the winter, how they farmed, how tastes developed, what the lower classes ate, and what the aristocracy enjoyed.

    Több