• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Common Edible and Poisonous Mushrooms of New York

    Common Edible and Poisonous Mushrooms of New York by Bessette, Alan; Bessette, Arleen;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        13 319 Ft (12 685 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 332 Ft off)
      • Kedvezményes ár 11 987 Ft (11 417 Ft + 5% áfa)

    13 319 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Syracuse University Press
    • Megjelenés dátuma 2025. október 31.

    • ISBN 9780815611806
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem277 oldal
    • Méret 229x152x8 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 1 black and white, 87 color
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    For amateur mycologists and foragers alike, the difference between a beautiful fungal find and a potentially toxic mushroom can be difficult to distinguish. Updated and expanded nearly twenty years after its original publication, Common Edible and Poisonous Mushrooms of New York, Second Edition is ideally suited to helping foragers of any experience quickly and accurately identify the potentially poisonous and unpalatable mushrooms of the region. Filled with photos and useful descriptions, this book provides key identifying features for the most common wild mushrooms foragers encounter in the region. The updated edition adds more than thirty species not included in the previous version, as well as updated terminology and photos to better prepare foragers. With recipes and additional advice, this is an essential resource for first-time and experienced mushroom hunters alike.

    Több