Chrysanthemum
Sorozatcím: Crop Production Science in Horticulture;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 80.00
-
38 220 Ft (36 400 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 822 Ft off)
- Kedvezményes ár 34 398 Ft (32 760 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
38 220 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó CABI
- Megjelenés dátuma 2025. december 23.
- ISBN 9781789248265
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem392 oldal
- Méret 234x156x15 mm
- Súly 666 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This book serves as a practical reference for researchers and growers with comprehensive and accessible information on all aspects of production, physiology, genetics, breeding and biotechnology of the chrysanthemum crop.
TöbbHosszú leírás:
Chrysanthemum is one of the leading cut flowers and potted ornamental plants in the international flower market in both temperate and sub-tropical regions. This book provides a comprehensive exploration of the scientific principles underlying chrysanthemum genetics, breeding, physiology, and production.
The book consists of 6 Sections: (A) Global Chrysanthemum Industry; (B) Genetics, Breeding, and Biotechnology; (C) Crop Physiology, Cultivation, and Modelling; (D) Pests and Diseases, and their Management; (E) Post-harvest Management and Value-addition; (F) Festivals and Landscape Gardening of Chrysanthemum.
It provides comprehensive and accessible information on all aspects of the chrysanthemum crop. This book presents in-depth knowledge, supported by photographs and illustrations throughout, to enhance understanding.
Authored by an international team of experts from Asia (India, China, Japan), Europe (Netherlands, Belgium, Germany, Portugal), and the USA, this book serves as an essential reference for horticulture students, researchers, extension workers, industry professionals, chrysanthemum breeders, and commercial growers.