• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle by Holló, Gabriella; Szabó, Ferenc;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár USD 76.55
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        26 926 Ft (25 644 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 2 154 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 772 Ft (23 592 Ft + 5% áfa)

    26 926 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Mdpi AG
    • Megjelenés dátuma 2025. május 22.

    • ISBN 9783725837618
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem178 oldal
    • Méret 244x169x16 mm
    • Súly 599 g
    • Nyelv angol
    • 664

    Kategóriák

    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Forward with Classics: Classical Languages in Schools and Communities

    Holmes-Henderson, Arlene; Hunt, Steven; Musié, Mai

    16 238 Ft

    12 991 Ft

    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Holló, Gabriella;Szabó, Ferenc(ed.)

    26 926 Ft

    24 772 Ft

    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Objectivity and the Parochial

    Travis, Charles;

    56 135 Ft

    50 522 Ft

    20% %kedvezmény
    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Handbook of Health System Resilience

    Thomas, Steve; Fleming, Padraic; (ed.)

    108 449 Ft

    86 759 Ft

    20% %kedvezmény
    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Exploring Medicinal Orchids

    Husen, Azamal; Pant, Manu; (ed.)

    54 941 Ft

    43 953 Ft

    20% %kedvezmény
    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Energy Transfer Dynamics in Biomaterial Systems

    Burghardt, Irene; May, V.; Micha, David A.; Bittner, E. R.

    66 563 Ft

    53 250 Ft

    20% %kedvezmény
    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Mapping Impressionist Painting in Transnational Contexts

    Burns, Emily C.; Price, Alice M. Rudy; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    Carcass Traits and Meat Quality in Cattle

    Evolution and Emergence: Systems, Organisms, Persons

    Stoeger, SJ, William R.; , Murphy, Nancey; (ed.)

    91 966 Ft

    82 770 Ft

    next