• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Carbon Dots in Analytical Chemistry: Detection and Imaging

    Carbon Dots in Analytical Chemistry by Kumar Kailasa, Suresh; Mustansar Hussain, Chaudhery;

    Detection and Imaging

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        72 581 Ft (69 125 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 516 Ft off)
      • Kedvezményes ár 58 065 Ft (55 300 Ft + 5% áfa)

    72 581 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2022. szeptember 2.

    • ISBN 9780323983501
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem364 oldal
    • Méret 276x216 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 292

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Carbon Dots in Analytical Chemistry: Detection and Imaging explores recent progress in the field of carbon dots synthesis and properties and their integration with various miniaturized analytical devices for the detection of chemical species and imaging of cells. This book is dedicated to exploring the potential applications of carbon dots in analytical chemistry for clinical microbiology, pharmaceutical analysis and environmental analysis.ï¿1⁄2 Sections cover synthetic approaches and properties, sample preparation, analytical techniques for the detection of chemical species, imaging of molecules and cells, and analytical tools for biomedical and food analysis.

    The will be a valuable book for analytical and materials scientists, physical and chemical scientists, and engineers investigating the use of carbon nanomaterials in their analytical procedures.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section 1: Synthetic Approaches and Properties of Carbon Dots
    1. Top-down approaches for the preparation of carbon dots
    2. Bottom-up approaches for the preparation of carbon dots
    3. Unique properties of carbon dots

    Sectionï¿1⁄22: Carbon Dots in Sample Preparation
    4. Carbon dots in Sample Preparations
    5. Carbon dots in extraction methods

    Sectionï¿1⁄23: Carbon Dots in Analytical Techniques for the Detection of Chemical Species
    6. Carbon dots in electrochemical tools
    7. Carbon dots-based fluorescence spectrometry for metal ion sensing
    8. Carbon dots-based fluorescence spectrometry for organic molecule sensing
    9. Carbon dots in other analytical techniques
    10. Carbon dots in hydrogels and their applications
    11. Carbon dots as adsorbents for removal of toxic chemicals

    Section 4: Carbon Dots in Imaging of Molecules and Cells
    12. Ultra-small carbon dots for imaging of chemical species
    13. Carbon dots-based microscopic techniques for imaging of cells

    Section 5: Carbon Dots-based Analytical Tools for Biomedical and Food Analysis
    14. Carbon nanomaterials based diagnostic tools
    15. Carbon dots in food analysis
    16. Toxicity of carbon dots

    Több