• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Brot backen in Perfektion mit Sauerteig: Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente - Lutz Geißlers Brotbacksensation mit einer einfachen Methode - 60 Brotklassiker

    Brot backen in Perfektion mit Sauerteig by Geißler, Lutz;

    Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente - Lutz Geißlers Brotbacksensation mit einer einfachen Methode - 60 Brotklassiker

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 19.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        8 290 Ft (7 896 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 415 Ft off)
      • Kedvezményes ár 7 876 Ft (7 501 Ft + 5% áfa)

    8 290 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Goldmann
    • Megjelenés dátuma 2025. október 13.

    • ISBN 9783442180424
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem192 oldal
    • Méret 260x210x15 mm
    • Súly 444 g
    • Nyelv német
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Der geniale Weg zu perfekten Sauerteigbroten

    Brotpapst Lutz Geißler stellt die traditionelle Sauerteigbäckerei auf den Kopf und zeigt, wie perfekte Brote aus Sauerteig gelingen: Er verwendet nur kleinste Mengen an Sauerteig, gibt den Teigen mindestens 24 Stunden Zeit zum Reifen und alle Arbeitsschritte werden in wenigen Minuten innerhalb eines im Alltag äußerst praktischen Zeitfensters von 12 und 24 Stunden erledigt. Besonderer Geschmack und höchste Bekömmlichkeit zeichnen seine 60 Klassiker wie Roggenbrote, Schusterjungen, Schrotbrot oder Pumpernickel aus. Daneben gibt es viele Rezepte aus Weizen und Dinkel, etwa für Baguettes, Ciabatta oder Frühstücksbrötchen. Auch Süßes wie Milchbrötchen, Kuchen, Brioche und Franzbrötchen lässt sich so sicher mit Sauerteig backen. Ein umfassender Grundlagenteil erklärt Hintergründe und gibt praktische Tipps. Und das Beste: Mit präzisen Schritt-für-Schritt-Anleitungen gelingt alles wie von selbst!

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Brot backen in Perfektion mit Sauerteig: Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente - Lutz Geißlers Brotbacksensation mit einer einfachen Methode - 60 Brotklassiker

    Digital Services Act: DSA: Article-by-Article Commentary

    Hofmann, Franz; Raue, Benjamin; (ed.)

    116 130 Ft

    20% %kedvezmény
    Brot backen in Perfektion mit Sauerteig: Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente - Lutz Geißlers Brotbacksensation mit einer einfachen Methode - 60 Brotklassiker

    Language Development and Social Interaction in Blind Children

    Perez-Pereira, Miguel; Conti-Ramsden, Gina;

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    20% %kedvezmény
    Brot backen in Perfektion mit Sauerteig: Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente - Lutz Geißlers Brotbacksensation mit einer einfachen Methode - 60 Brotklassiker

    Universal History and the Making of the Global

    Bjørnstad, Hall; Jordheim, Helge; Régent-Susini, Anne; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    next