• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Blattrost bei Kaffee: DE
      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 39.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        16 548 Ft (15 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 827 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 721 Ft (14 972 Ft + 5% áfa)

    16 548 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Verlag Unser Wissen
    • Megjelenés dátuma 2023. január 1.
    • Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur

    • ISBN 9786205754573
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem56 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv német
    • 425

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Dieses Buch aktualisiert in erster Linie die neuesten Forschungserkenntnisse über den Blattrost von Kaffee und richtet sich in erster Linie an Agrarwissenschaftler, Fachleute für Pflanzenpathologie, Mitarbeiter von Beratungsstellen, landwirtschaftliche Ausbilder und politische Entscheidungsträger. Das Buch ist auch für Landwirte im Allgemeinen hilfreich, die von der Einführung neuer Technologien zur Krankheitsbekämpfung profitieren können, die ihnen helfen, die landwirtschaftliche Produktivität zu steigern. Dieses Buch dient auch als Hilfsmittel für Wissenschaftler, Lehrkräfte und Studenten an Universitäten und Instituten.

    Több