Biotic Stress Management in Tomato
Biotechnological Approaches
Sorozatcím: Innovations in Horticultural Science;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. július 8.
- ISBN 9781774639566
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem322 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 521 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 12 Illustrations, black & white; 10 Illustrations, color; 3 Halftones, black & white; 6 Halftones, color; 9 Line drawings, black & white; 4 Line drawings, color; 20 Tables, black & white 577
Kategóriák
Rövid leírás:
This book highlights biotechnological tools and their utilization for biotic stress management in the tomato plant, one of the world’s most important vegetable crops consumed by us in our daily diet and which is vulnerable to over 200 diseases as well as the impact of global climate change.
TöbbHosszú leírás:
This valuable volume highlights biotechnological tools and their utilization for biotic stress management in the tomato plant, one of the world’s most important vegetable crops consumed by us in our daily diet and which is vulnerable to over 200 diseases as well as the impact of global climate change.
The chapters cover the major diseases of tomato along with practical biotic stress management strategies through biotechnological and molecular approaches. The focus is on molecular tools that can be used to prevent or mitigate damage from such diseases as bacterial wilt, bacterial canker, damping off seedlings, late blight, early blight, fusarium wilt, septorial leaf spot, cercospora leaf spot, verticilium wilt, tomato leaf curl virus, tobacco mosaic virus, tomato spotted wilt virus, root knot nematode, fruit borer, and sucking pests. Gene stacking/pyramiding and postharvest management strategies are also systematically discussed.
This book provides an up-to-date and comprehensive review that will be a greatly useful resource, containing basic facts and information on the new and recent discoveries for biotic stresses management of tomatoes.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Tomato Diseases, Their Impact, and Management 2. Molecular Tools for Bacterial Wilt Resistance in Tomato 3. Molecular Methods for the Controlling of Damping Off Seedlings in Tomato 4. Molecular Methods for the Controlling of Late Blight in Tomato 5. Molecular Approaches of Early Blight Resistance Breeding 6. Molecular Approaches for the Control of Septoria Leaf Spot in Tomato 7. Molecular Approaches for the Control of Cercospora Leaf Spot in Tomato 8. Molecular Approaches for the Control Tomato Leaf Curl Virus (TLCV) 9. Molecular Advances of the Tobacco Mosaic Virus Infecting Tomato 10. Molecular Approaches to Control the Root-Knot Nematode in Tomato 11. Molecular Approaches for the Control of Fruit Borer in Tomato 12. Molecular Approaches for Control of Sucking Pest in Tomato 13. Molecular Approaches for Multiple Genes Stacking/Pyramiding in Tomato for Major Biotic Stress Management 14. Molecular Approaches for the Postharvest Losses in Tomato by Different Biotic Stresses
Több