
Biophysical Chemistry of Proteins
An Introduction to Laboratory Methods
-
12% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 128.39
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 12% (cc. 6 503 Ft off)
- Kedvezményes ár 47 689 Ft (45 419 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
54 193 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Springer US
- Megjelenés dátuma 2025. július 11.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9781071641231
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem437 oldal
- Méret 279x210 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk VIII, 437 p. 355 illus., 313 illus. in color. Illustrations, black & white 796
Kategóriák
Hosszú leírás:
This textbook, designed for all scientists interested in protein research, provides a thorough overview of laboratory methods for the biophysical chemistry of proteins. This new edition, completely restructured and expanded for ease of learning, includes sections on analytical techniques, working with proteins, protein size and shape, protein structure, enzyme kinetics, industry enzymology, and a new section on special statistics.
TöbbTartalomjegyzék:
Analytical techniques.- Microscopy.- Single molecule techniques.- Preparation of cells and tissues for microscopy.- Principles of optical spectroscopy.- Photometry.- Fluorimetry.- Chemiluminescence.- Electrophoresis.- Immunological methods.- Isotope techniques.- Purification of proteins.- Homogenisation and fractionisation of cells and tissues.- Isolation of organelles.- Precipitation methods.- Chromatography.- Membrane proteins.- Determination of protein concentration.- Cell culture.- Protein modification and inactivation.- General technical remarks.- Amine-reactive reagents.- Thiol- and disulphide reactive reagents.- Reagents for other groups.- Cross-linkers.- Detection methods.- Spontaneous reactions in proteins.- Protein size and shape.- Centrifugation.- Osmotic pressure.- Diffusion.- Viscosity.- Non-resonant interactions with electromagnetic waves.- Protein structure.- Protein sequencing.- Synthesis of peptides.- Protein secondary structure.- Structure of protein-ligand complexes.- 3D-structures.- Folding and unfolding of proteins.- Enzyme kinetics.- Steady-state kinetics.- Leaving the steady state: Analysis of progress curves.- Reaction velocities.- Isotope effects.- Isotope exchange.- Protein-ligand interactions.- General conditions for interpretable results.- Binding equations.- Methods to measure binding equilibria.- Temperature effects on binding equilibrium and reaction rate.- Industrial enzymology.- Industrial enzyme use.- Immobilised enzymes.- Special statistics.- Quality control.- Testing whether or not a model fits the data.- Appendix.- List of symbols.- Greek alphabet.- Properties of electrophoretic buffers.- Bond properties.- Acronyms.
Több