• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS by Sharma, Deepika; Gupta, Raakhi; Joshi, Ila;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 82.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        34 382 Ft (32 745 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 719 Ft off)
      • Kedvezményes ár 32 663 Ft (31 108 Ft + 5% áfa)

    34 382 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2020. január 1.

    • ISBN 9786202814584
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem276 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv angol
    • 25

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The chemical and bio-chemical composition of foods is fundamental to the study of their properties and processing application. The initial skills as learnt by man in the earlier days had been in the food chemistry. A phenomenal growth in the knowledge of biochemistry or food chemistry has since then occurred. The developments in this field have resulted in a better understanding of the biological materials, which we use as food. Still, only a small percentage of the reactions that occur when a food is cooked or processed in some way are known, infact more are being studied every day.Different foods have widely differing nutritional contents and in order to maintain health it is necessary to select foods that fulfill the requirements of a healthy diet. The nutritional requirements vary according to the age, sex, and level of activity of a consumer. Most of the snack foods available in the market are high in energy but contain little protein, vitamin and minerals. Traditional snacks made from rice or other cereals and minor millets are common around the world especially in Asia. The aim of the present research is to provide a unified picture of food from a chemical stand point.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Culture at Play: How Video Games Influence and Replicate Our World

    Joyce, Lindsey; Navarro-Remesal, Víctor; (ed.)

    27 788 Ft

    25 565 Ft

    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Sharma, Deepika; Gupta, Raakhi; Joshi, Ila;

    34 382 Ft

    32 663 Ft

    20% %kedvezmény
    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Advanced Manufacturing Processes: Integration of Sustainable Approaches

    Vasudev, Hitesh; Prakash, Chander; Khalid, Mohammad;(ed.)

    57 330 Ft

    45 864 Ft

    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Solid State Physics

    Hook, J. R.; Hall, H. E.;

    26 276 Ft

    23 649 Ft

    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    All of Us

    Carter, A. F.

    8 504 Ft

    7 824 Ft

    20% %kedvezmény
    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Microbial Protein Toxins

    Schmitt, Manfred J.; Schaffrath, Raffael

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    20% %kedvezmény
    BIO-CHEMICAL ANALYSIS OF PROCESSED FOOD GROUPS AND THEIR SNACKS

    Making Sense of Critical Appraisal

    Ajetunmobi, Olajide;

    17 671 Ft

    14 137 Ft

    next