
Amaranthus
Origins to Optimization
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 162.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 838 Ft off)
- Kedvezményes ár 61 542 Ft (58 612 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
68 380 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. október 1.
- ISBN 9780443184482
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem300 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Amaranthus: Origins to Optimization is the first comprehensive work on this important ancient crop, tracing Amaranthus from its origin to up-to-date information. It has been cultivated for centuries in Asia and the Americas as an important food and medicinal crop. From a position of prominence in the Maya and Aztec civilizations, to relegation in the Middle Ages, and resurgence in modern times, this crop has seen great transformation in usage across continents. Amaranthus is nutritionally important due to the high protein content in the seeds and the abundance of essential amino acids, vitamins, carbohydrates, minerals and natural antioxidants.
The highly proteinaceous grain and leaf of Amaranthus can help to make diets more balanced in many parts of the world and can play an important role in combating 'silent hunger' among several populations who have little access to protein-rich diet. The seed, flour, leaf and oil of the plant are in great demand by pharmaceutical, cosmetic, and food and beverage industries.
Tartalomjegyzék:
1. Amaranthus: an introduction
2. Origin, History and Domestication
3. Taxonomy and Phylogeny
4. Cytogenetics and Genome size
5. Botany
6. Agronomy
7. Chemistry
8. Economics: Uses, Market and Valorisation
9. Medicinal Uses: Traditional and Ethnobotanical
10. Pharmacological Studies
11. Stress Tolerance
12. Genetic Resources
13. Breeding: Conventional Approaches
14. Breeding: Molecular Approaches
15. Allelopathy
16. The Future of Amaranth