Additifs alimentaires dans les régimes alimentaires des lapins dans des conditions de chaleur
Alimentation des lapins dans des conditions de chaleur
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 71.90
-
29 820 Ft (28 400 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 491 Ft off)
- Kedvezményes ár 28 329 Ft (26 980 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
29 820 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Editions Notre Savoir
- Megjelenés dátuma 2023. január 1.
- Kötetek száma Großformatiges Paperback
- ISBN 9786205695609
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem144 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv francia 425
Kategóriák
Hosszú leírás:
Récemment, la production commerciale de lapins a suscité un intér?t croissant en raison de leur taux de reproduction élevé et de leur taux de croissance rapide. De plus, les principales réponses physiologiques ? la chaleur chez les lapins sont des altérations des températures rectale, cutanée et auriculaire, de la fréquence respiratoire, des hormones thyro?diennes et de stress, des taux d'albumine, de globuline, de lipides totaux, de glucose, de sodium, de potassium, de calcium, de magnésium et de phosphore. Diverses stratégies d'atténuation génétiques, administratives, nutritionnelles, hormonales et physiques ont été adoptées pour pallier les effets négatifs du stress thermique. Cet ouvrage a été conçu pour évaluer l'effet d'une supplémentation alimentaire avec de l'acide ascorbique (1?re expérience, acide ascorbique) ou de la phytase (2?me expérience, enzyme phytase) sur la température corporelle, la performance de croissance, la digestibilité des nutriments et les traits de carcasse des lapins en croissance ? deux saisons en Egypte. Pour chaque expérience, un total de 80 lapins blancs en croissance a été divisé en 8 groupes égaux. Pour chaque saison, quatre niveaux alimentaires d'additifs alimentaires testés, 0, 0,5, 1,0 et 1,5 g d'acide ascorbique /kg de nourriture (1?re expérience) et 0, 0,1, 0,2 et 0,3 enzyme phytase /kg de nourriture (2?me expérience) ont été utilisés dans un plan factoriel 2×4.
Több
The Realistic Revolt in Modern Poetry
6 595 Ft
6 067 Ft