Zen für Küche und Leben
Kommentare zu Zen-Meister Dogens "Tenzo Kyokun" (Anweisungen für den Koch)
- Kiadói listaár EUR 15.00
-
6 221 Ft (5 925 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
6 221 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1., Aufl.
- Kiadó Angkor
- Megjelenés dátuma 2007. június 4.
- ISBN 9783936018554
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem104 oldal
- Méret 210x148 mm
- Súly 162 g
- Nyelv német 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Vor mehr als siebenhundertfünfzig Jahren schrieb Dogen Zenji, der Gründer der Soto-Schule und wohl bedeutendste Zen-Meister Japans, sein "Tenzo Kyokun", die Richtlinien für den Küchenchef eines Zen Klosters.
Kosho Uchiyama Roshi (1912 - 1998) interpretierte Dogens Text für den modernen Leser. Er schreibt: "Zazen üben heißt, das eigene Leben in jeder Sekunde zu kneten und zu scheuern ... Alles, was uns begegnet, als unser eigenes Leben anzunehmen, das Selbst zu leben, ohne größerer ichbezogener Befriedigung nachzujagen: das ist die 'Große Gesinnung'".
Hosszú leírás:
Reprint der vergriffenen Ausgabe des Aurum/Kamphausen-Verlages aus Anlass des Doris Dörrie-Films "How to cook your life - Wie man sein Leben kocht". Vor mehr als siebenhundertfünfzig Jahren schrieb Dogen Zenji, der Gründer der Soto-Schule und wohl bedeutendste Zen-Meister Japans, sein "Tenzo Kyokun", die Richtlinien für den Küchenchef eines Zen-Klosters.Kosho Uchiyama Roshi (1912-1998) interpretiert Dogens Text für den modernen Leser. Er sagt: "Zazen üben heißt, das eigene Leben in jeder Sekunde zu kneten und zu scheuern. Es ist wichtiger, dass euer Zazen von eurer Frau und euren Kindern gebilligt wird als von einem Zen-Meister."
Több
Marvel Must-Have: Uncanny Avengers - Der rote Schatten
7 880 Ft
7 486 Ft
Motorboat Electrical & Electronics Manual
20 065 Ft
18 460 Ft
Medical Genetics at a Glance: Geomorphology and River Management
9 072 Ft
8 165 Ft
The Blackwell Companion to Religion and Violence
6 377 Ft
5 867 Ft