• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Uncertain Harvest: The Future of Food on a Warming Planet

    Uncertain Harvest by Mosby, Ian; Rotz, Sarah; Fraser, Evan D.G.;

    The Future of Food on a Warming Planet

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 68.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        32 959 Ft (31 390 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 296 Ft off)
      • Kedvezményes ár 29 664 Ft (28 251 Ft + 5% áfa)

    32 959 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó University of Regina Press
    • Megjelenés dátuma 2020. május 9.

    • ISBN 9780889777224
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 228x6x152 mm
    • Súly 542 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A menu for an edible future. In a world expected to reach a staggering population of 10 billion by 2050, and with global temperatures rising fast, humanity must fundamentally change the way it grows and consumes food. Uncertain Harvest brings together scientists, chefs, activists, entrepreneurs, farmers, philosophers, and engineers working on the global future of food to answer questions on how to make a more equitable, safe, sustainable, and plentiful food future. Navigating cutting-edge research on the science, culture, and economics of food, Ian Mosby, Sarah Rotz, and Evan D.G. Fraser present a roadmap for a global food policy, while examining eight foods that could save us: algae, caribou, kale, millet, tuna, crickets, milk, and rice. "Engaging, insightful, clever, sobering, and hard-hitting!" — Steffanie Scott , co-author of Organic Food and Farming in China "Uncertain Harvest offers an unflinching look at some of the biggest challenges we face today. By bringing together scholars from the fields of food studies, geography, and history, the book offers insightful answers to the questions: How did we get here and what lessons can we learn from our past? And how might the most commonly-touted 'future of food' solutions play out, both globally and locally?" — Ann Hui , author of Chop Suey Nation "What happens when a historian, an activist, and a techno-optimist come together to envision our food future? A surprisingly balanced and compelling snapshot of what's possible: local problems get local solutions, and the ancient art of feeding ourselves benefits from a much-needed update. At last, hope we might actually be able to count on." — Dan Barber , author of The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

    "Engaging, insightful, clever, sobering, and hard-hitting!" -- Steffanie Scott, co-author of Organic Food and Farming in China

    Több