Thermal Biosensors Bioactivity Bioaffinity
Sorozatcím: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology; 64;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 213.99
-
88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 750 Ft off)
- Kedvezményes ár 71 002 Ft (67 621 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
88 752 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma Softcover reprint of the original 1st ed. 1999
- Kiadó Springer Berlin Heidelberg
- Megjelenés dátuma 2013. október 3.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783662147276
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9783540649670
- Terjedelem239 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 391 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk IX, 239 p. 28 illus. Illustrations, black & white 0
Kategóriák
Tartalomjegyzék:
Principles of Enzyme Thermistor Systems: Applications to Biomedical and Other Measurements.- Thermal Biosensors in Biotechnology.- Investigation of Catalytic Properties of Immobilized Enzymes and Cells by Flow Microcalorimetry.- Bioactive Agents from Natural Sources: Trends in Discovery and Application.- Protein Glycosylation: Implications for In Vivo Functions and Therapeutic Applications.- Bioaffinity Based Immobilization of Enzymes.
Több