• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Management of Part-time employees in the restaurant industry: A case study of the UK restaurant sector

    The Management of Part-time employees in the restaurant industry by Sobaih, Abu Elnasr;

    A case study of the UK restaurant sector

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 79.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        32 765 Ft (31 205 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 638 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 127 Ft (29 645 Ft + 5% áfa)

    32 765 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Dictus Publishing
    • Megjelenés dátuma 2011. január 1.
    • Kötetek száma .

    • ISBN 9783844393651
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem380 oldal
    • Méret 220x150x19 mm
    • Súly 520 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The UK restaurant sector employs a significant number of part-time employees, some of whom are experienced, but many of whom are not. Notwithstanding this they tend to perform the same work tasks and hold the same responsibilities as full-time employees. However, restaurant managers often treat part-time employees inappropriately with regard to recruitment and selection, induction and training, development, retention and turnover. As a result, part-time employees may develop negative job attitudes and behaviours, e.g. higher staff turnover, lower level of commitment and less willingness to contribute to the organisation than their full-time counterparts. Such attitudes and behaviours affect service quality and customer satisfaction as most customers do not know or even care whether an employee is full-time or part-time. They are only looking for appropriate standard of service quality. This study investigates the management of part-time employees in the restaurant industry using the UK restaurant sector as a case study.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Management of Part-time employees in the restaurant industry: A case study of the UK restaurant sector

    Johannes Reuchlin: Briefwechsel / Band II: 1506-1513: Hrsg.: Heidelberger Akademie d. Wissenschaften;Stadt Pforzheim

    Reuchlin, Johannes; , Heidelberger Akademie der Wissenschaften; Stadt Pforzheim; (ed.)

    61 383 Ft

    The Management of Part-time employees in the restaurant industry: A case study of the UK restaurant sector

    Class

    Cavalletti, Andrea; Fiaccadori, Elisa; Toscano, Alberto;

    8 116 Ft

    7 305 Ft

    20% %kedvezmény
    The Management of Part-time employees in the restaurant industry: A case study of the UK restaurant sector

    The Political Theory of Modus Vivendi

    Horton, John; Westphal, Manon; Willems, Ulrich

    62 125 Ft

    49 700 Ft

    20% %kedvezmény
    The Management of Part-time employees in the restaurant industry: A case study of the UK restaurant sector

    Intelligent Sustainable Systems: Selected Papers of WorldS4 2025, Volume 2

    Atulya K., Nagar; Dharm Singh, Jat; Durgesh Kumar, Mishra; Joshi, Amit

    110 941 Ft

    88 753 Ft

    next