Sustainability in Tourism, Hospitality and Event – Fundamentals and Practical Approaches
Fundamentals and Practical Approaches
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 39.99
-
19 105 Ft (18 195 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 911 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 194 Ft (16 376 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 105 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Kogan Page
- Megjelenés dátuma 2025. december 3.
- ISBN 9781398620179
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem352 oldal
- Méret 239x171x24 mm
- Súly 596 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Understand how to embed sustainable strategies at the centre of tourism, hospitality and events businesses with this practical undergraduate textbook.
TöbbHosszú leírás:
Sustainability in Tourism, Hospitality and Events provides undergraduate students with the theory and practical steps for actioning sustainable strategies.
This textbook is ideal for undergraduates studying sustainability as part of their Tourism, Hospitality and Events degrees. It is a comprehensive and accessible guide for implementing sustainable practices in tourism, hospitality and events businesses, and includes chapters on:
- Eradicating plastic packaging and minimizing food wastage
- Creating low-carbon menus with local food sourcing strategies
- Other key concepts such as the circular economy, regenerative hospitality and carbon neutrality
With practical insights from the authors' experiences of working in sustainability and the travel and events industries, Sustainability in Tourism, Hospitality and Events will empower a new generation of professionals to prioritize environmental and social responsibility in their decision-making processes. In-text learning features include learning outcomes, best practice tips from industry leaders and reflective questions and exercises to help students apply sustainability theory to practice. Online resources include PowerPoint lecturer slides and additional real-world examples.