Resource Recycling and Management of Food Waste
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 213.99
-
88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 750 Ft off)
- Kedvezményes ár 71 002 Ft (67 621 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
88 752 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer Nature Switzerland
- Megjelenés dátuma 2025. május 22.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031866876
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem477 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk VII, 477 p. 84 illus., 75 illus. in color. Illustrations, black & white 664
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book discusses the sustainable management and conversion of food waste into various resources through biological resource recovery techniques. An overview is given of the present challenges facing food waste management, why food waste reduction in general is a pressing issue, and the current treatment methods for food waste to minimize adverse environmental and human health impacts. The majority of the chapters then discuss sustainable methods for converting food waste into resources such as fermentation, vermicomposting, nutrient recycling, pyrolysis, biochar, and microbial decomposition, with the goal of sustainably producing biogas, fertilizer, animal feed, and other resources. The primary audience of the book is researchers working in the field of waste management. It will also interest NGOs, industrial engineers, and policymakers looking for methods to prevent and manage food waste.
TöbbTartalomjegyzék:
1 Food-waste.- 2 Generation of Food Waste.- 3 Evaluating Food Waste.- 4 Treatment Methods for Food Waste.- 5 Recent Trends in Composting of Food Waste.- 6 Reimagining Food Waste.- 7 Various Composting Techniques for Food Waste Management.- 8 Innovative Methods for Transforming Food Waste into Resourceful By-products.- 9 Food Waste and Fermentation.- 10 Recent Developments in Anaerobic Digestion of Food Waste Techniques.- 11 Microbial Decomposition of Food Waste into Fertilizers.- 12 Organic Fertilizers from Food Waste.- 13 Food Waste and Its Biotechnological Application.- 14 Technologies Associated with Biogas Generation and Treatment.- 15 Biofuel from Food Waste.- 16 Nutrient Recovery from Food Waste Using Black Solider Fly Larvae.- 17 Bioreactor Technologies for Biogas Generation from Food Waste.- 18 Cutting-edge Approaches and Technologies for Nutrient Reclamation from Food Waste.- 19 Zero Waste Integrative Approach to Recovery Bioactive Compounds from Lemon By-products.- 20 Waste-to-Energy Solutions for Sustainable Food Waste Management.- 21 Food Waste Derived Metal Nanoparticles.- 22 Scope of Food Waste to Resource Recovery.
Több
Past Sense ? Studies in Medieval and Early Modern European History : Studies in Medieval and Early Modern European History
78 387 Ft
72 117 Ft