• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Resource Recycling and Management of Food Waste

    Resource Recycling and Management of Food Waste by Singh, Pardeep; Singh, Ravindra Pratap;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 213.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 750 Ft off)
      • Kedvezményes ár 71 002 Ft (67 621 Ft + 5% áfa)

    88 752 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer Nature Switzerland
    • Megjelenés dátuma 2025. május 22.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031866876
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem477 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk VII, 477 p. 84 illus., 75 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 664

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book discusses the sustainable management and conversion of food waste into various resources through biological resource recovery techniques. An overview is given of the present challenges facing food waste management, why food waste reduction in general is a pressing issue, and the current treatment methods for food waste to minimize adverse environmental and human health impacts. The majority of the chapters then discuss sustainable methods for converting food waste into resources such as fermentation, vermicomposting, nutrient recycling, pyrolysis, biochar, and microbial decomposition, with the goal of sustainably producing biogas, fertilizer, animal feed, and other resources. The primary audience of the book is researchers working in the field of waste management. It will also interest NGOs, industrial engineers, and policymakers looking for methods to prevent and manage food waste.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1 Food-waste.- 2 Generation of Food Waste.- 3 Evaluating Food Waste.- 4 Treatment Methods for Food Waste.- 5 Recent Trends in Composting of Food Waste.- 6 Reimagining Food Waste.- 7 Various Composting Techniques for Food Waste Management.- 8 Innovative Methods for Transforming Food Waste into Resourceful By-products.- 9 Food Waste and Fermentation.- 10 Recent Developments in Anaerobic Digestion of Food Waste Techniques.- 11 Microbial Decomposition of Food Waste into Fertilizers.- 12 Organic Fertilizers from Food Waste.- 13 Food Waste and Its Biotechnological Application.- 14 Technologies Associated with Biogas Generation and Treatment.- 15 Biofuel from Food Waste.- 16 Nutrient Recovery from Food Waste Using Black Solider Fly Larvae.- 17 Bioreactor Technologies for Biogas Generation from Food Waste.- 18 Cutting-edge Approaches and Technologies for Nutrient Reclamation from Food Waste.- 19 Zero Waste Integrative Approach to Recovery Bioactive Compounds from Lemon By-products.- 20 Waste-to-Energy Solutions for Sustainable Food Waste Management.- 21 Food Waste Derived Metal Nanoparticles.- 22 Scope of Food Waste to Resource Recovery.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Singh, Pardeep; Singh, Ravindra Pratap

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Le complexe de South Harbour et les communautés environnantes: Caractérisation socio-économique et vision

    Novais Rocha, Washington Kennedy; Pádua Andrade, Jo?o Carlos de; Pires, Ana Paula;

    16 548 Ft

    15 721 Ft

    20% %kedvezmény
    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Stem Cell Research

    Humber, James M.; Almeder, Robert F.

    44 374 Ft

    35 499 Ft

    20% %kedvezmény
    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Voluntary Associations in the Graeco-Roman World

    Kloppenborg, John S.; Wilson, Stephen G.; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    20% %kedvezmény
    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Integration und Desintegration der Kulturen im europäischen Mittelalter

    Borgolte, Michael; Dücker, Julia; Müllerburg, Marcel;(ed.)

    68 413 Ft

    54 730 Ft

    20% %kedvezmény
    Resource Recycling and Management of Food Waste

    Tourism Dynamics in Everyday Places: Before and After Tourism

    Condevaux, Aurélie; Gravari-Barbas, Maria; Guinand, Sandra; (ed.)

    20 060 Ft

    16 048 Ft

    next