• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Marinated Chicken with Organic Acids

    Marinated Chicken with Organic Acids by Judith, Abida; Pal, Uttam Kumar; Mandal, Prabhat Kumar;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 54.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        22 769 Ft (21 685 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 138 Ft off)
      • Kedvezményes ár 21 631 Ft (20 601 Ft + 5% áfa)

    22 769 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2014. január 1.

    • ISBN 9783848443857
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem108 oldal
    • Méret 220x150x6 mm
    • Súly 160 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Marination is a traditional process in which meat is mixed with various ingredients & spices along with salt to extends its shelf life and impart a specific flavour & tenderness. The present study was planned to find out the most suitable organic acid at an optimum concentration to marinate chicken breast pieces along with salt, spiceS, condiments and honey to study the shelf-life of marinated chicken under low temperature storage. In all the experiments, marinade of control samples contained all the ingredients except the acid. In experiment-I, three organic acids viz. acetic, citric and lactic acids, were tried individually at different concentrations (0.25%, 0.5% and 0.75%). The control and treated products were tested for pH, moisture, water holding capacity (WHC) and extract release volume (ERV) and also subjected to sensory evaluation.It was concluded that 0.25% citric acid can be used to marinate chicken along with other ingredients and the marinated chicken could be stored at refrigerator (4 ± 1°C) for 6 days and at freezer (-18 ± 1°C) for more than 2 months without any loss in quality.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Marinated Chicken with Organic Acids

    Marinated Chicken with Organic Acids

    Judith, Abida; Pal, Uttam Kumar; Mandal, Prabhat Kumar;

    22 769 Ft

    21 631 Ft

    20% %kedvezmény
    Marinated Chicken with Organic Acids

    Ethnomusicology and its Intimacies: Essays in Honour of John Baily

    Cottrell, Stephen; Tragaki, Dafni; Wilford, Stephen; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    Marinated Chicken with Organic Acids

    The Income Approach to Property Valuation

    Baum, Andrew; Mackmin, David; Nunnington, Nick;

    47 775 Ft

    42 998 Ft

    Marinated Chicken with Organic Acids

    Mobbing: Roman

    Pehnt, Annette;

    4 143 Ft

    3 936 Ft

    Marinated Chicken with Organic Acids

    Chronographia

    Psellus, Michael

    4 920 Ft

    4 527 Ft

    next