Garcinia as Preservative of Chicken Meat
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 54.90
-
22 769 Ft (21 685 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 138 Ft off)
- Kedvezményes ár 21 631 Ft (20 601 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 769 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2015. január 1.
- ISBN 9783659719691
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem116 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Natural preservatives increase the shelf-life of meat and meat products since extracts of many herbs, plants, and fruits possess antioxidant and antimicrobial properties. No scientific reports on Garcinia cambogia fruit extract for use as preservative in meat are available. Hence, the present study was done to evaluate the efficacy of the crude extract of Garcinia cambogia fruit as an antimicrobial agent in chicken meat and for its use as a natural preservative to extend the shelf life of chicken meat chunks and minced chicken meat under refrigerated storage. The in vitro antimicrobial efficacy of a crude extract of G. cambogia fruit against common food-borne bacterial pathogens was evaluated by agar diffusion assay. To evaluate its efficacy in the meat system, minced chicken was inoculated with Escherichia coli and Salmonella Typhimurium and the effect of the extract on these pathogens was studied during storage under refrigeration. The extract was tested to evaluate its efficacy as a decontaminating agent in the form of a dip solution and also as a preservative to extend the shelf life of chicken meat chunks and and mince, at 0.5, 1 and 1.5% levels under refrigeration
Több