• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Texture Design and Optimization

    Food Texture Design and Optimization by Dar, YL;

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 178.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        85 493 Ft (81 422 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 549 Ft off)
      • Kedvezményes ár 76 944 Ft (73 280 Ft + 5% áfa)

    85 493 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2014. május 16.

    • ISBN 9780470672426
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem464 oldal
    • Méret 248x175x27 mm
    • Súly 1044 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture Design and Optimization presents the latest insights in food texture derived from advances in formulation science as well as sensory and instrumental measurement.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture Design and Optimization presents the latest insights in food texture derived from advances in formulation science as well as sensory and instrumental measurement. This unique volume provides practical insights for professionals who are starting in the field as well as experts looking to enhance their knowledge or expand into new areas.

    The first part of this book presents case studies on formulating products in a broad variety of application
    segments, such as cheese, ice-cream, baked goods, gluten-free products, low-fat/non-fat dairy products and more. Challenges related to maintaining texture while optimizing nutritional content, cost, flavor and other attributes of the food product are investigated. The book also highlights the importance of texture design and optimization in several types of food products and demonstrates how experts have applied this knowledge in the industry.

    Part two provides an overview of the latest advances in tools and techniques for food texture design and optimization, focusing on the use of instrumental techniques, the application of sensory techniques, and the use of marketing and consumer insight tools in the design and optimization of food products. The ability to use advanced characterization techniques in this field is critical for both new and established practitioners in tackling the problems they face. Food Texture Design and Optimization serves as an important reference for technical practitioners on how to adopt advanced techniques in food texture research. This information is invaluable in reviewing establish the state of the art in this field and providing a minimum recommended standard for food formulators.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Food Texture Design and Optimization

    Handbook of 2D Materials for a Sustainable Future: Volume One

    Ramalinga Viswanathan, Mangalaraja; Arunachalam, Arulraj; Thangaraj, Pandiyarajan;(ed.)

    90 772 Ft

    72 618 Ft

    Food Texture Design and Optimization

    The Computer and the Brain 3e

    Neumann, John Von; Kurzweil, Ray;

    6 205 Ft

    5 399 Ft

    next