• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Oligosaccharides – Production, Analysis and Bioactivity: Production, Analysis and Bioactivity

    Food Oligosaccharides – Production, Analysis and Bioactivity by Moreno–Fuentes, FJ;

    Production, Analysis and Bioactivity

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 205.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        98 392 Ft (93 707 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 839 Ft off)
      • Kedvezményes ár 88 553 Ft (84 336 Ft + 5% áfa)

    98 392 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2014. május 16.

    • ISBN 9781118426494
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem552 oldal
    • Méret 248x196x27 mm
    • Súly 1268 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A growing awareness of the relationship between diet and health  has led to an increasing demand for food
    products that support health beyond simply providing basic nutrition. Digestive
    health is the largest segment of the burgeoning functional food market worldwide.

    Több

    Hosszú leírás:

    A growing awareness of the relationship between diet and health has led to an increasing demand for food
    products that support health beyond simply providing basic nutrition. Digestive
    health is the largest segment of the burgeoning functional food market worldwide. Incorporation of bioactive
    oligosaccharides into foods can yield health benefits in the gastrointestinal
    tract and other parts of the body that are linked via the immune system.
    Because oligosaccharides can be added to a wide variety of foodstuffs, there is
    much interest within the food industry in incorporating these functional
    ingredients into healthy food products. Moreover, other areas such as
    pharmaceuticals, bioenergy and environmental science can exploit the
    physicochemical and physiological properties of bioactive oligosaccharides too.
    There is therefore a considerable demand for a concentrated source of
    information on the development and characterization of new oligosaccharides
    with novel and/or improved bioactivities.

    Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivityis a comprehensive reference on the
    naturally occurring and synthesised oligosaccharides, which will enable food
    professionals to select and use these components in their products. It is
    divided into three sections: (i) Production and bioactivity of
    oligosaccharides, (ii) Analysis and (iii) Prebiotics in Food Formulation. The
    book addresses classical and advanced techniques to structurally characterize and
    quantitatively analyse food bioactive oligosaccharides. It also looks at practical
    issues faced by food industry professionals seeking to incorporate prebiotic
    oligosaccharides into food products, including the effects of processing on
    prebiotic bioavailability. This book is essential reading for food researchers
    and professionals, nutritionists and product developers working in the food
    industry, and students of Food Science with an interest in functional foods.

    Több