• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Coffee: From Bean to Barista

    Coffee by Thurston, Robert W.;

    From Bean to Barista

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 16.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        8 116 Ft (7 730 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 623 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 493 Ft (6 184 Ft + 5% áfa)

    8 116 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2025. március 18.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9798881808914
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem200 oldal
    • Méret 228.6x152.4 mm
    • Súly 299 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 11 b/w illustrations; 23 b/w photos; 1 map; 1 textbox
    • 638

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This engaging guide to coffee explains its history, cultivation, and culture, as well as the major factors influencing the industry today. The first book that coffee lovers naturally will turn to, it will also appeal to anyone interested in globalization, climate change, and social justice.

    Több

    Hosszú leírás:

    This engaging guide traces the history, cultivation, and culture of coffee, as well as the major factors influencing the industry today. Robert Thurston provides a readable, concise overview of coffee from the time the seeds of the coffee fruit are planted to the latest ideas in roasting and making beverages. He considers cultivation and its challenges, especially climate change; new research on hybridization; the history of coffee and cultural change surrounding it around the world; devices, new and old, for making coffee drinks; the issue of organic versus conventional agriculture; and the health benefits of the brew. The first book that coffee lovers naturally will turn to, it will also appeal to anyone interested in globalization, climate change, and social justice.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    "

    1 INTRODUCTION
    2 IN PRODUCING COUNTRIES:
    COFFEE FROM FARM TO PORT
    Where and How Coffee Grows
    Organic vs. Synthetic: Yes, Coffee Is Full of Chemicals
    Coffee Cultivation
    Women in Coffee
    Gathering and Processing the Harvest
    The Cost of Coffee through the Supply Chain
    Certification Programs: Benefits and Drawbacks
    Cupping (Rating and Purchasing Decisions)
    Climate Change
    3 ROASTING COFFEE, MAKING COFFEE DRINKS
    Coffee Consumption around the World
    What Is ""Sophistication""?
    How Coffee Spread around the Globe
    Roasting
    Making Coffee to Drink
    4 COFFEE AND HEALTH,
    SOCIAL AND PERSONAL
    How Coffee Brought Social and Political Disruption to the World
    Coffee and Personal Health
    Caffeine
    Recent Research on Coffee and Health
    5 CONCLUSION
    GLOSSARY
    NOTES
    INDEX
    ABOUT THE AUTHOR

    "

    Több