Biofilms in the Food Environment, Second Edition
Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 173.95
-
83 104 Ft (79 147 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 310 Ft off)
- Kedvezményes ár 74 794 Ft (71 232 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
83 104 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2. Aufl.
- Kiadó Wiley–Blackwell
- Megjelenés dátuma 2015. október 16.
- ISBN 9781118864142
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem312 oldal
- Méret 246x176x19 mm
- Súly 730 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.
TöbbHosszú leírás:
In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community. The food industry, which has a rich supply of nutrients, solid surfaces, and raw materials constantly entering and moving through the facility, is an ideal environment for biofilm development, which can potentially protect food pathogens from sanitizers and result in the spread of foodborne illness.
Biofilms in the Food Environment is designed to provide researchers in academia, federal research labs, and industry with an understanding of the impact, control, and hurdles of biofilms in the food environment. Key to biofilm control is an understanding of its development. The goal of this 2nd edition is to expand and complement the topics presented in the original book. Readers will find:
* The first comprehensive review of biofilm development by Campylobacter jejuni
* An up-date on the resistance of Listeria monocytogenes to sanitizing agents, which continues to be a major concern to the food industry
* An account of biofilms associated with various food groups such as dairy, meat, vegetables and fruit is of global concern
* A description of two novel methods to control biofilms in the food environment: bio-nanoparticle technology and bacteriophage
Biofilms are not always a problem: sometimes they even desirable. In the human gut they are essential to our survival and provide access to some key nutrients from the food we consume. The authors provide up-date information on the use of biofilms for the production of value-added products via microbial fermentations.
Biofilms cannot be ignored when addressing a foodborne outbreak. All the authors for each chapter are experts in their field of research. The Editors' hope is that this second edition will provide the bases and understanding for much needed future research in the critical area of "Biofilm in Food Environment".
Retailing Management
92 014 Ft
82 813 Ft
A Beginner?s Guide to Targeted Cancer Treatments
20 041 Ft
18 037 Ft