• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Winemaking Basics

    Winemaking Basics by Ough, C S;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 61.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 373 Ft (29 879 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 275 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 098 Ft (23 903 Ft + 5% áfa)

    31 373 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    Here is an informative guide for the winemaker and connoisseur seeking a better and more basic understanding of what the science associated with winemaking is about. Written by one of the country's leading enologists, Winemaking Basics explains in easily understandable language the fundamental processes of making table wines. The author discusses the conditions, equipment, and basic materials used to make table wine. Handy as a step-by-step guide or a general reference, this practical book explores the crucial aspects of growing and harvesting grapes; processing grapes; fermentation and wine composition; clarification and fining of wines; stabilization; aging, bottling, and storage; additives and contaminants; required methods of analysis; sensory evaluation; and setting up and maintaining home winery facilities and equipment.

    Több

    Hosszú leírás:

    Here is an informative guide for the winemaker and connoisseur seeking a better and more basic understanding of what the science associated with winemaking is about!

    Written by one of the country's leading enologists, Winemaking Basics explains in easily understandable language the fundamental processes of making table wines. The author discusses the conditions, equipment, and basic materials used to make table wine. Handy as a step-by-step guide or a general reference, this practical book explores the crucial aspects of :

    • an introduction to growing and harvesting grapes
    • processing grapes
    • fermentation and wine composition
    • clarification and fining of wines
    • stabilization
    • aging, bottling, and storage
    • additives and contaminants
    • required methods of analysis
    • sensory evaluation
    • setting up and maintaining home winery facilities and equipment
    Winemaking Basics offers various options on making table wines. It also gives the winemaker some insight into why certain treatments have desired--or undesired--effects. Winemakers will learn techniques to change the style of their wine, avoid pitfalls, and correct or prevent expensive and frustrating problems.

    The bibliography covers most of the current texts that should be of interest to the winemaker. Although not heavily referenced, this informative guide mentions a few key books and articles for the reader who wishes to pursue the science aspects more deeply.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Contents Preface * Introduction * Grapes and Concentrate * Grape Processing * Fermentation and Wine Composition * Clarification and Fining of Wines * Stabilization * Secondary Fermentations * Aging, Bottling, and Storage * Sensory Evaluation * Chemical Analysis and Information Retrieval * Additives and Contaminants * The Home Winery * References * Bibliography * Appendixes * Index

    Több