
Winemaking Basics
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 115.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 640 Ft off)
- Kedvezményes ár 46 561 Ft (44 344 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
58 201 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 1992. április 21.
- ISBN 9781560220053
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem350 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 680 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Here is an informative guide for the winemaker and connoisseur seeking a better and more basic understanding of what the science associated with winemaking is about. Written by one of the country's leading enologists, Winemaking Basics explains in easily understandable language the fundamental processes of making table wines. The author discusses the conditions, equipment, and basic materials used to make table wine. Handy as a step-by-step guide or a general reference, this practical book explores the crucial aspects of growing and harvesting grapes; processing grapes; fermentation and wine composition; clarification and fining of wines; stabilization; aging, bottling, and storage; additives and contaminants; required methods of analysis; sensory evaluation; and setting up and maintaining home winery facilities and equipment.
TöbbHosszú leírás:
Here is an informative guide for the winemaker and connoisseur seeking a better and more basic understanding of what the science associated with winemaking is about!Written by one of the country's leading enologists, Winemaking Basics explains in easily understandable language the fundamental processes of making table wines. The author discusses the conditions, equipment, and basic materials used to make table wine. Handy as a step-by-step guide or a general reference, this practical book explores the crucial aspects of :
- an introduction to growing and harvesting grapes
- processing grapes
- fermentation and wine composition
- clarification and fining of wines
- stabilization
- aging, bottling, and storage
- additives and contaminants
- required methods of analysis
- sensory evaluation
- setting up and maintaining home winery facilities and equipment
Tartalomjegyzék:
Contents Preface * Introduction * Grapes and Concentrate * Grape Processing * Fermentation and Wine Composition * Clarification and Fining of Wines * Stabilization * Secondary Fermentations * Aging, Bottling, and Storage * Sensory Evaluation * Chemical Analysis and Information Retrieval * Additives and Contaminants * The Home Winery * References * Bibliography * Appendixes * Index
Több