-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 84.95
-
35 233 Ft (33 555 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 523 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 709 Ft (30 200 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
35 233 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2009. április 22.
- ISBN 9780123741813
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem512 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 1250 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Wine Tasting: A Professional Handbook is an essential guide for any professional or serious connoisseur seeking to understand both the theory and practice of wine tasting. From techniques for assessing wine properties and quality, including physiological, psychological, and physicochemical sensory evaluation, to the latest information on types of wine, the author guides the reader to a clear and applicable understanding of the wine tasting process.
Including illustrative data and testing technique descriptions, Wine Tasting is for professional tasters, those who train tasters and those involved in designing wine tastings as well as the connoisseur seeking to maximize their perception and appreciation of wine.
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction; Visual Perceptions; Olfactory Sensataions; Taste and Mouth-Feel Sensations; Quantitative (Technical) Wine Assessment; Qualititative (General) Wine Tasting; Types of Wine; Origins of Wine Quality; Wine as a Food Beverage; Glossary
Több