• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • What to Cook & When to Cook It: A Simple, Seasonal Recipe Book

    What to Cook & When to Cook It by Mullen, Georgie;

    A Simple, Seasonal Recipe Book

      • 18% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 831 Ft (12 220 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 18% (cc. 2 310 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 521 Ft (10 020 Ft + 5% áfa)

    12 831 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Main Market Ed.
    • Kiadó Bluebird
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 4.

    • ISBN 9781035060481
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem288 oldal
    • Méret 11x175 mm
    • Súly 100 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    120 incredibly simple and delicious veg-centred meals that make the most of the season from food writer Georgie Mullen (aka @georgieeats).

    Több

    Hosszú leírás:

    'A beautiful book filled with creative and exciting recipes; just genius and completely delicious.' Poppy O'Toole, aka Poppy Cooks

    Cooking and eating seasonal produce is better for flavour, and good for our health and the planet. But sometimes it can feel daunting or more expensive. Food writer Georgie Mullen makes seasonal cooking enjoyable and easy using our best-loved vegetables ? potatoes, courgettes, tomatoes and other supermarket ingredients.

    This stunning cookbook shows how to bring out the best flavour in your favourite fruit and veg, sharing 120 mouthwatering vegetarian meals.

    Whether you choose refreshing Peach Panzanella Salad for a summer barbecue or a comforting Leek and Butterbean Gratin in the colder months, this highly cookable approach to seasonal cooking and eating allows the simplest ingredients to shine.

    * speedy light bites
    * quick prep dishes
    * satisfying midweek mains
    * big plates to share
    * sweet treats
    * seasonal calendars and menu ideas
    * 'Aperitivo time' cocktails and nibbles



    A beautiful book filled with creative and exciting recipes; just genius and completely delicious.

    Több