
Veg-Table
Recipes, Techniques, and Plant Science for Big-Flavored, Vegetable-Focused Meals
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 26.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 711 Ft off)
- Discounted price 11 448 Ft (10 903 Ft + 5% áfa)
13 158 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Chronicle Books
- Megjelenés dátuma 2023. október 26.
- ISBN 9781797216317
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem352 oldal
- Méret 254x203 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Nik Sharma, blogger at A Brown Table, Serious Eats columnist, and author of the bestselling cookbooks The Flavor Equation and Season, brings us his most cookable collection of recipes yet in Veg-Table.
Vegetable-focused recipes are organized into chapter by plant family, with storage, buying, and cooking methods for all. Here is a technique-focused repertoire for weeknight mains for cooks of all skill levels looking to add more delicious and satisfying vegetable dishes to their diet. Combining the scientific underpinnings of The Flavor Equation with the inviting and personal recipes of Season, this book features more than fifty vegetables, revealing their origins, biology, and unique characteristics and resulting in a recipe collection of flavors and techniques that are tried, true, and perfected by rigorous testing and a deep scientific lens.
Veg-Table includes Sharma's first-ever pasta recipes published in a cookbook: Pasta with Broccoli Miso Sauce, Shallot and Spicy Mushroom Pasta, and more. And vegetable-focused doesn't mean strictly vegetarian; bring plants and meat together with delicious recipes like Chicken Katsu with Poppy Seed Coleslaw. A wide variety of hot and cold soups, salads, sides, sauces, and rice-, egg-, and bean-based dishes round out this collection.
Featuring more than 100 of Nik's gorgeous and evocative photographs, as well as instructive illustrations, this cookbook perfectly balances beauty, intellect, and delicious, highly cookable recipes.
Több
Veg-Table: Recipes, Techniques, and Plant Science for Big-Flavored, Vegetable-Focused Meals
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
13 158 Ft

Kleine Geschichte des Banats: Umkämpfte Grenzen im östlichen Europa
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 432 Ft

Clinical Dentistry Daily Reference Guide: A Chairside Reference to Clinical Dentistry
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
60 726 Ft