
Tickle Your Pickle with Shedletsky's
How to make (and eat) handmade pickles, ferments and brines
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 258 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 127 Ft (6 787 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 384 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Ryland Peters & Small
- Megjelenés dátuma 2025. október 14.
- Kötetek száma on FSC paper
- ISBN 9781788797207
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem144 oldal
- Méret 235x190 mm
- Súly 628 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 70 col photographs 700
Kategóriák
Rövid leírás:
More than 50 recipes that put handmade pickles centre-stage from classic deli-style dill-pickled cukes and Italian giardiniera to Korean kimchi and South American curtido.
TöbbHosszú leírás:
More than 50 recipes that put HANDMADE PICKLES centre-stage from classic deli-style dill-pickled cukes and Italian giardiniera to Korean kimchi and South American curtido.
Traditional ACCOMPANIMENTS for meat, cheese and fish, pickles are enjoying something of a return to glory as a NEW GENERATION of eager foodies discover their CRUNCHY TANGY charms.
The recipes and methods showcase everything that modern picklers and fermenters Shedletsky's have learned since launching their award-winning brand. Even after thousands of hours of chopping, salting and brining vegetables, they find the process magical as it connects them with the past in a visceral, hands-on way, while still producing something incredible to eat.
Here you will find all the tools you need to get started with making your own extraordinary pickles and ferments at home, as well as recipes and brilliant ideas for what you can do to put your 'pickles into practice' once made. From bar snacks, sandwiches and salads to substantial hot dishes and other ideas for the pickle-devotee such as drinks, including an ingenious take on the trending Pickleback shot.
Több