 
      The Tacos of Texas
- 
          
          10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
- 
          
            8 116 Ft (7 730 Ft + 5% áfa)Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie. 
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 812 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 305 Ft (6 957 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 116 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét.. 
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó University of Texas Press
- Megjelenés dátuma 2016. szeptember 20.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9781477310434
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem448 oldal
- Méret 178x152x20 mm
- Súly 626 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Rooted in tradiciÓn mexicana and infused with Texas food culture, tacos are some of Texans’ all-time favorite foods. In The Tacos of Texas, the taco journalists Mando Rayo and Jarod Neece take us on a muy sabroso taco tour around the state as they discover the traditions, recipes, stories, and personalities behind puffy tacos in San Antonio, trompo tacos in Dallas, breakfast tacos in Austin, carnitas tacos in El Paso, fish tacos in Corpus Christi, barbacoa in the Rio Grande Valley, and much more.
Starting with the basics-tortillas, fillings, and salsas-and how to make, order, and eat tacos, the authors highlight ten taco cities/regions of Texas. For each place, they describe what makes the tacos distinctive, name their top five places to eat, and listen to the locals tell their taco stories. They hear from restaurant owners, taqueros, abuelitas, chefs, and patrons-both well-known and everyday folks-who talk about their local taco history and culture while sharing authentic recipes and recommendations for the best taco purveyors.
Whether you can’t imagine a day without tacos or you’re just learning your way around the trailers, trucks, and taqueros that make tacos happen, The Tacos of Texas is the indispensable guidebook, cookbook, and testimonio.
TöbbTartalomjegyzék:
- The Tacos of Texas
- The Holy Trinity: Las Tortillas, Los Fillings, y Las Salsas
- Rio Grande Valley
- Laredo
- El Paso
- Austin
- Corpus Christi
- San Antonio
- Houston
- Dallas–Fort Worth
- Midland–Odessa
- Abilene
- ¡Que Vivan los Tacos!
- El Glossary
- Acknowledgments
- Index
 
    