• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Nutrition Transition: Diet and Disease in the Developing World

    The Nutrition Transition by Caballero, Benjamin;

    Diet and Disease in the Developing World

    Sorozatcím: Food Science and Technology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 111.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        47 086 Ft (44 844 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 417 Ft off)
      • Kedvezményes ár 37 669 Ft (35 875 Ft + 5% áfa)

    47 086 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    This book deals with the dramatic changes in diet and lifestyle that are occurring in the developing world as a result of globalization, and their impact on human healt. The Editors have assembled a leading group of scientists in teh fields of economics, population sciences, international health, medicine, nutrition and food sciences, to address each of the key issues related to the changes in demographic trends, food production and marketing, and disease patterns in the developing world.

    The Nutrition Transition provides essential information to understand the far-reaching effects that global economic, social and cultural trends are having on diet-related disease patersin in countries of transition.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART I: THE GLOBAL CONTEXT
    Economic and technological development and their relationships to body size and productivity
    Food Production
    Globalization of world food trade
    Demographic trends

    PART II: BIOLOGICAL FACTORS AFFECTING THE NUTRITION TRANSITION
    The dietary transition
    Early nutritional conditions and later risk of disease
    Obesity
    Diabetes
    Cardiovascular diseases
    Case Study 1: China
    Case Study 2: Brazil
    Policy implications

    Több