
The Nutrition Transition
Diet and Disease in the Developing World
Sorozatcím: Food Science and Technology;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 111.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 417 Ft off)
- Kedvezményes ár 37 669 Ft (35 875 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
47 086 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2002. augusztus 30.
- ISBN 9780121536541
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem276 oldal
- Méret 254x188 mm
- Súly 860 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book deals with the dramatic changes in diet and lifestyle that are occurring in the developing world as a result of globalization, and their impact on human healt. The Editors have assembled a leading group of scientists in teh fields of economics, population sciences, international health, medicine, nutrition and food sciences, to address each of the key issues related to the changes in demographic trends, food production and marketing, and disease patterns in the developing world.
The Nutrition Transition provides essential information to understand the far-reaching effects that global economic, social and cultural trends are having on diet-related disease patersin in countries of transition.
TöbbTartalomjegyzék:
PART I: THE GLOBAL CONTEXT
Economic and technological development and their relationships to body size and productivity
Food Production
Globalization of world food trade
Demographic trends
PART II: BIOLOGICAL FACTORS AFFECTING THE NUTRITION TRANSITION
The dietary transition
Early nutritional conditions and later risk of disease
Obesity
Diabetes
Cardiovascular diseases
Case Study 1: China
Case Study 2: Brazil
Policy implications