
The Korean Vegan: Homemade
Recipes and Stories from My Kitchen
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 40.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 2 566 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 174 Ft (16 356 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 740 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Avery
- Megjelenés dátuma 2025. október 14.
- ISBN 9780593541296
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem432 oldal
- Méret 254x203 mm
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Joanne Molinaro is everyone's favourite storytelling vegan cook. On her platform, The Korean Vegan, she's known for her personal narrative voiceovers, which accompany mouthwatering videos of her making everything from Kimchi to Korean-inspired pasta dishes. Whether it's a reflection on her relationship with her father over a plate of noodles or a story about learning to love her body as a marathon runner while she bakes dessert, Joanne is always making deep connections with her followers through food. Now, in The Korean Vegan: Homemade, Joanne offers the recipes that she makes most often at home. As Joanne likes to say, she loves to 'veganize' Korean cuisine and 'Koreanize' everything else. This book is a tribute to all the culinary inspirations that have shaped her cooking over the years and incredible flavours they have created. A memory about learning to repurpose leftover rice from her grandmother Hahlmuhnee results in Fried Rice Waffles; a question from her father leads to Joanne learning to make his childhood favourite noodles, Janchi Guksu; her Pesto Tteokbokki combines her husband's Italian roots with her own; and her love of savoury snacks and kimchi helps invent Buffalo Kimchi Artichoke Dip. With her stunning signature photography and tips for building a Korean pantry, Joanne celebrates the magical connections between family, home, and food.
Több