 
      The Fake Food Cookbook, Volume 2
Prop Foods You Can Eat for Theatre, Film, and TV
- 
          
          10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 39.99
- 
          
            19 105 Ft (18 195 Ft + 5% áfa)Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie. 
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 911 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 194 Ft (16 376 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 105 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2025. november 6.
- ISBN 9781032550565
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem238 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 233 Illustrations, color; 233 Halftones, color 700
Kategóriák
Rövid leírás:
The Fake Food Cookbook Volume 2: Prop Foods You Can Eat for Theatre, Film, and TV provides step-by-step instructions to create realistic edible prop food. Developed by props artisans worldwide, these recipes ensure edible prop food for theatre, opera, film, and TV productions and showcase a variety of price points and skill.
TöbbHosszú leírás:
The Fake Food Cookbook Volume 2: Prop Foods You Can Eat for Theatre, Film, and TV provides step-bystep instructions to create realistic edible prop food.
Developed by props artisans worldwide, these recipes ensure edible prop food for theatre, opera, film, and TV productions and showcase a variety of price points and skill. From appetizers, such as caviar and oysters, and entrées, such as lobster and trout filets, to desserts, breakfasts, and a plethora of beverages, every meal is covered in this how-to guide. Full-color images of the process and finished products illustrate each recipe. Proper food handling and food allergen awareness are the foundation of each recipe, to ensure safe productions and use of edible prop foods. The appendices include comprehensive lists of plays that feature edible food props and a detailed guide to hidden food allergens.
The Fake Food Cookbook Volume 2 is a valuable resource for anyone involved in creating edible props for the stage or set, including students looking to master the art of realistic food creation, educators, and experienced props artisans seeking new tips.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1: Introduction 1. Food Safety, Tools, and Wellness 2. Food Allergens, Intolerances, and Preferences 3. Budgets and Choices Part 2: Appetizers 4. Apples 5. Caviar 6. Oysters 7. Anchovies 8. Prosciutto and Melon 9. Deviled Eggs Part 3: Breakfast Food 10. Biscuits and Gravy 11. Soft Boiled Eggs 12. Eggs and Bacon 13. Gruel 14. Raw Eggs 1 15. Raw Eggs 2 16. Raw Eggs 3 17. Raw Eggs 4 Part 4: Main Entrées and Side Dishes 18. Trout Fillets 19. Steak 20. Burger 21. Meatloaf 1 22. Meatloaf 2 23. Super-Thick Ham Steak 24. Dumplings 25. Lobster Tail 1 26. Lobster Tail 2 27. Raw Ground Beef 28. Chicken, Pork, and Turkey 29. Meat Pies 30. Liver with Coleslaw Part 5: Beverages 31. Milk 32. Cola 33. Orange Nehi® Soda 34. Beer 1 35. Beer 2 36. Beer in Bottle 37. Draught Guinness® 38. White Wine 1 39. White Wine 2 40. Red Wine 1 41. Red Wine 2 42. Chianti 43. Champagne 1 44. Champagne 2 45. Brandy 46. Campari® 47. Irish Cream 48. Pimm’s® 49. Pimm’s® Lemonade 50. Tawny Port 51. Whiskey 52. Dewar’s® Scotch Whiskey 53. Dark Brown Liquor 54. Frozen Daiquiri and Margarita 55. Bloody Mary Part 6: Desserts 56. Raspberry Sorbet 57. Ice Cream 58. Ice Cream Sandwich 59. Lemon Meringue Cool Whip™ Pie 60. Lemon Meringue Pie (Vegan) 61. Chocolate Tart Part 7: Miscellaneous 62. Blood 63. Pepto Bismol™ 64. Cockroaches 65. Newspaper 66. Crisco® 67. Mayonnaise 68. Butter 69. Dirt and Sand
Több 
    