• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    The Compleat Cook or the Secrets of a Seventeenth-Century Housewife

    The Compleat Cook or the Secrets of a Seventeenth-Century Housewife by Price, Rebecca; Masson, Madeleine;

    Sorozatcím: Routledge Revivals;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 28.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        14 671 Ft (13 973 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 934 Ft off)
      • Discounted price 11 737 Ft (11 178 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2024. október 30.

    • ISBN 9781032371290
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem376 oldal
    • Méret 246x174 mm
    • Súly 612 g
    • Nyelv angol
    • 650

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    First published in 1974, The Compleat Cook is a book to inspire any creative cook in the days of tasteless, mass-produced foods. By the subtle use of herbs, wines and flavorings of all kinds Rebecca Price has provided us with multitude of new culinary experiences.

    Több

    Hosszú leírás:

    First published in 1974, The Compleat Cook is a book to inspire any creative cook in the days of tasteless, mass-produced foods. By the subtle use of herbs, wines and flavorings of all kinds Rebecca Price has provided us with multitude of new culinary experiences. These are the recipes of a practical cook, collected, tried and commented upon with meticulous care. Furthermore the book also tells us about Rebecca, her family, friends, servants, her kitchen and even the silver she used as hostess to many guests throughout her life in Westbury, Bucks, in London and in Houghton Regis, Beds. Madeleine Masson in her introduction is able to set Rebecca Price?s work in a scholarly historical context to give a lively account of her family background. This book will be a useful resource for collectors of cookery books and also for social historians and students of food history.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Family Tree of Rebecca Price Family Tree of Brandreth Family Acknowledgements Introduction 1. Using Rebecca Price?s Receipts 2. A Note on the Adaptation of the Wine-Making Receipts 3. The Receipts (Recipes) Glossary to the Receipts Biographical Notes Appendix I Appendix II Bibliography Culinary Index

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Compleat Cook or the Secrets of a Seventeenth-Century Housewife

    The Compleat Cook or the Secrets of a Seventeenth-Century Housewife

    Price, Rebecca; , Masson, Madeleine; (ed.)

    14 671 Ft

    next