• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Chemistry and Technology of Pectin

    The Chemistry and Technology of Pectin by Walter, Reginald H.;

    Sorozatcím: Food Science and Technology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 70.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        30 096 Ft (28 663 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 019 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 077 Ft (22 930 Ft + 5% áfa)

    30 096 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    A fundamental understanding of polymers has evolved in recent years concurrent with advances in analytical instrumentation. The theories and methodologies developed for the galacturonan biopolymers (collectively called pectins) have seldom been discoursed comprehensively in the context of the new knowledge. This text explains the scientific and technical basis of many of the practices followed in processing and preparing foods fabricated with or containing pectin. The material is presented in a very readable fashion for those with limited technical training.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Function of Pectin in Plant Tissue Structure and Firmness
    Jams, Jellies, and Preserves
    Other Pectin Food Products
    Tropical Fruit Products
    The Chemistry of High-Methoxyl Pectins
    The Chemistry of Low-Methoxyl Pectin Gelation
    Gelation of Sugar Beet Pectin by Oxidative Coupling. Pectinesterase
    The Polygalacturonases and Lyases
    Analytical and Graphical Methods for Pectin
    Rheology of Pectin Dispersions and Gels
    Nonfood Uses of Pectin

    Több