
Tea
Bioactivity and Therapeutic Potential
Sorozatcím: Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 110 Ft off)
- Discounted price 81 988 Ft (78 084 Ft + 5% áfa)
91 098 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2002. április 18.
- ISBN 9780415273459
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem280 oldal
- Méret 246x174 mm
- Súly 680 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
The goal of this book is to cover all relevant aspects including botanical identification, processing and major categories of tea, physiological and pharmacological effects, and experimental therapeutic effects. The therapeutic applications of tea based on traditional Chinese medicine are also included. With contributions from renowned experts worldwide from botanical, agricultural, chemical, biochemical, and medical circles, Tea: Bioactivity and Therapeutic Potential will be an invaluable reference source for physicians and professionals in pharmaceutical, agricultural, and food research and development industries.
TöbbHosszú leírás:
The tea plant, Camellia sinensis, is of particular importance to humans, and the consumption of tea has a long history of over 2000 years. Currently, tea is one of the most popular beverages worldwide. In recent years the subject of tea has attracted a great deal of attention. As well as the use of tea in traditional medicine, modern biochemical research has shown the potential application of tea and tea products to disease prevention and therapy.
The goal of this book is to cover all relevant aspects including botanical identification, processing and major categories of tea, physiological and pharmacological effects, and experimental therapeutic effects. The therapeutic applications of tea based on traditional Chinese medicine are also included. The contributors are renowned experts from botanical, agricultural, chemical, biochemical, and medical circles. Tea: Bioactivity and Therapeutic Potential will be an invaluable reference source for physicians and all professionals in pharmaceutical, agricultural, and food research and development industries as well as anyone who is interested in the potential medical applications of tea.
Tartalomjegyzék:
Tea and Health - an Overview. Botanical Classification of Tea Plants. Green Tea, Black Tea and Semi-fermented Tea. The Chemistry of Tea Non-volatiles. The Chemistry of Tea Volatiles. Biochemical and Cellular Bases for Tea Activity. Physiological Effects of Caffeine and Related Purine Alkaloids. The Effects of Tea on the Cardiovascular System. Antimicrobial Activity of Tea Products. Anticarciogenic Activity of Tea. Antitumor Activity of Tea Products. Therapeutic Uses of Tea in Traditional Chinese Medicine. Agronomy and Commercial Production of Tea
Több