
Sweetened Concentrated Milk Products
Science, Technology, and Engineering
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 220.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 665 Ft off)
- Discounted price 74 659 Ft (71 104 Ft + 5% áfa)
93 324 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Woodhead Publishing
- Megjelenés dátuma 2024. március 26.
- ISBN 9780128233733
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem236 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 520 g
- Nyelv angol 590
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sweetened Concentrated Milk Products: Science, Technology, and Engineering provides the most updated and comprehensive knowledge on different SCM products, delving into the production processes for each. Written by international experts, this book discusses existing information on concentrated milk and its more commercial forms, including evaporated and condensed milks. Other products detailed in this text include dulce de leches, such as sweetened caramelized goat's milk, panelitas de leche (milk panels), and various milk-based delicacies. The book presents the definition, main characteristics, common defects, and elaboration process for each commercial form.
In addition, the book includes lifetime calculation data and results of the addition of whey into milk candies. Lastly, it provides information on the quality parameters which all SCMs must meet, including experimental design and application examples in SCM research and development. This is a vital resource for researchers and practitioners in dairy science with interests and work in SCM product formulation, technology, and seeking solutions for their defects.
Tartalomjegyzék:
1. Sweetened Concentrated Milks - An Overview
2. Concentrated, Evaporated, and Condensed Milk
3. Relevant Equipment
4. Cajeta - Sweetened Caramelized Goat's Milk
5. Manjar Blanco and Manjar Blanco del Valle - Milk-Based Delicacies
6. Panelitas de Leche - Milk Panels
7. Almond Milk Products
8. Caramel Products
9. Milk and Coconut Sweets
10. Quality Parameters
11. Lifetime Calculations for Usage of SCM Products
12. Use of Whey in Manufacturing SCMs
13. Traditional Uses of SCMs
14. Experimental Designs Applied in the Research and Development of Dulce de Leche and SCM Products

Sweetened Concentrated Milk Products: Science, Technology, and Engineering
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 324 Ft

Mrs. Shelley (Esprios Classics)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
10 485 Ft

Gold: How Gretzky's Men Ended Canada's 50-Year Olympic Hockey Drought
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
7 362 Ft

Für Gartenfreunde
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
4 623 Ft

Be You, 1 Audio-CD
9 081 Ft

Disney Stories: Getting to Digital
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 690 Ft

Lehrbuch der Molekularen Zellbiologie 5e
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
35 427 Ft

Endlich 40!
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
2 099 Ft