• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Sustainable Analytical Techniques in Food Science

    Sustainable Analytical Techniques in Food Science by Rodríguez, Bárbara Socas; Herrar, Antonio V. Herrera; Ramírez, Alicia Gil;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        74 235 Ft (70 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 847 Ft off)
      • Discounted price 59 388 Ft (56 560 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier
    • Megjelenés dátuma 2024. november 1.

    • ISBN 9780443139598
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem494 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1000 g
    • Nyelv angol
    • 650

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Sustainable Analytical Techniques in Food Science covers the most relevant developments for the analytical evaluation and analysis of macro and micronutrients, contaminants, and microbiological studies as well as the approaches in food authentication, and characterization. With a focus on sustainability, this book provides a practical guide for researchers to adopt greener approaches for the study of food matrices including toxicity, safety and quality evaluations. It is an excellent guide for researchers working in the area of food sciences that want to assure the sustainability of the methodologies they are currently developing or applying in their laboratories.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to food analysis
    2. Evolution of Analytical strategies in food sciences
    3. Analysis of food constituents: bioactive carbohydrates
    4. Analysis of food constituents: bioactive lipids
    5. Analysis of food constituents: bioactive proteins
    6. Analysis of food constituents: bioactive vitamins
    7. Analysis of food constituents: other bioactive compounds
    8. Analysis of inorganic species in food
    9. Analysis of organic contaminants in food: pesticides
    10. Analysis of organic contaminants in food: pharmaceuticals
    11. Analysis of organic contaminants in food: mycotoxins
    12. Analysis of organic contaminants in food: other organic compounds
    13. Microbiological analysis in food
    14. Characterization, traceability, and authentication in food

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sustainable Analytical Techniques in Food Science

    Sustainable Analytical Techniques in Food Science

    Rodríguez, Bárbara Socas; Herrar, Antonio V. Herrera; Ramírez, Alicia Gil;(ed.)

    74 235 Ft

    next