• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Sustainable Agriculture Reviews 55: Micro and Nano Engineering in Food Science Vol 1

    Sustainable Agriculture Reviews 55 by Maurya, Vaibhav Kumar; Gothandam, K. M.; Ranjan, Shivendu;

    Micro and Nano Engineering in Food Science Vol 1

    Sorozatcím: Sustainable Agriculture Reviews; 55;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 181.89
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        77 157 Ft (73 483 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 431 Ft off)
      • Discounted price 61 726 Ft (58 786 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2021
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2022. október 13.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783030768157
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem323 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 617 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 5 Illustrations, black & white; 58 Illustrations, color
    • 445

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book provides up to date information on the emerging trends and technology in food nanotechnology. It gives high-quality literature focused on the recent developments, research trends, methods and issues related to the safe use of nanoscale materials to add value to food. Most importantly, this book encloses critical reviews on micro and nanoengineering concepts, principles and applications in food. It also provides a scientific basis of micro and nanoengineered structures and compounds, their industrial food applications, encapsulation techniques and methods. This book encompasses detection, analysis and characterization techniques for nanostructures, the fate of encapsulated materials in target food. It also educates on regulatory issues and safety of clinical translation of nanomaterials in fortified foods.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book provides up to date information on the emerging trends and technology in food nanotechnology. It gives high-quality literature focused on the recent developments, research trends, methods and issues related to the safe use of nanoscale materials to add value to food. Most importantly, this book encloses critical reviews on micro and nanoengineering concepts, principles and applications in food. It also provides a scientific basis of micro and nanoengineered structures and compounds, their industrial food applications, encapsulation techniques and methods. This book encompasses detection, analysis and characterization techniques for nanostructures, the fate of encapsulated materials in target food. It also educates on regulatory issues and safety of clinical translation of nanomaterials in fortified foods.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Micro and nanoengineered structures in food sector (Shalini Sahani, Sadhna Mishra, and Yogesh Chandra Sharma).- 2. Ultrasonication and food-grade nano-materials (Mariana Huerta-Jimene, Luis Manuel Carrillo-Lopez, Ivan Adrian Garcia-Galicia, and Alma Delia Alarcon-Rojo).- 3. Nanotechnology in Food Industry- Applications and future perspectives (Yogita Lugani, Simmi Oberoi, and Gurdeep Rattu).- 4. Micro/Nanoencapsulation of Active Food Compounds: Encapsulation, Characterization and Biological Fate of Encapsulated Systems (Semih Calamak).- 5. Encapsulation of Herbal Extracts (Sadhna Mishra, Shalini Sahani Arvind, and Vijayeta Pal).- 6. Improving bioavailability of nutrients through nanotechnology (Shalja Verma and Anand Kumar Pandey).- 7. Bacteriophage in food industry: NanoPhageBots (Avtar Sain and Jayaprakash N.S.).- 8. Food applications of cyclodextrins (Yogesh Kumar and Somya Singhal).- 9. Biosensors: Potential in Food Industry (Varee Tyagi and Bhaswati Bhattacharya).- 10. Pros and Cons of Nano-Materials as Mineral Supplements in Poultry Feed (Rajendran Mala, Ravichandran Keerthana, and Preetha Mohan).

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sustainable Agriculture Reviews 55: Micro and Nano Engineering in Food Science Vol 1

    Sustainable Agriculture Reviews 55: Micro and Nano Engineering in Food Science Vol 1

    Maurya, Vaibhav Kumar; Gothandam, K. M.; Ranjan, Shivendu;(ed.)

    77 157 Ft

    Analytical Psychology and Sport: Epistemology, Theory and Practice

    Analytical Psychology and Sport: Epistemology, Theory and Practice

    Cowen, Andrew;

    21 757 Ft

    next