• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Sustainable Advances in Biopolymer-Based Packaging for Food Shelf-life Extension

    Sustainable Advances in Biopolymer-Based Packaging for Food Shelf-life Extension by Purkait, Mihir Kumar; Debnath, Banhisikha; Duarah, Prangan;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 220 Ft (65 923 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 922 Ft off)
      • Kedvezményes ár 62 297 Ft (59 331 Ft + 5% áfa)

    69 220 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. október 29.

    • ISBN 9780443331206
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem270 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Sustainable Advances in Biopolymer-Based Packaging for Food Shelf-life Extension offers readers sustainable solutions for enhancing food shelf-life. It covers topics such as bio-based packaging materials, modification techniques, edible coatings, biodegradable packaging, nanotechnology, hydrogels, and intelligent packaging. Readers will be able to make informed decisions and implement sustainable solutions for enhancing food shelf-life while reducing reliance on traditional non-biodegradable packaging materials. The book begins by exploring the basics of bio-based food packaging materials, covering origins, characteristics, and varieties such as plant, animal, microbial, and waste materials.

    Subsequent chapters explain emerging bio-based materials, including intelligent packaging and edible coatings. Extraction technologies, modification techniques, and applications for sustainable and eco-friendly food packaging are also discussed. The potential of biopolymers, including those from plant extracts, to improve the nutritional content of packaged foods is highlighted. Through country-specific case studies from the EU, Asia, and North America, the book discusses the global regulatory landscape for bio-based food packaging and offers insights into challenges and future trends.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Biopolymer-Based Food Packaging Materials
    2. Polysaccharide-Based Food Packing Materials
    3. Protein and Lipid-Based Food Packaging Materials
    4. Food Shelf Life Enhancement by Using Additives in Biopolymer Packaging
    5. Polymers of Microbial Origin Used for Food Packaging
    6. Recent Advances in the Production of Active Food Packaging Materials
    7. Advances in the Application of Bio-Based Hydrogels in Food Packaging
    8. Applications of Biopolymer-based Packaging Films in Food Preservation
    9. Advancement in The Application of Bio-Based Edible Coating to Increase Food Shelf Life
    10. Bio-Based Intelligent Food Packaging
    11. Regulatory Landscape for Bio-based Food Packaging

    Több