A termék adatai:

ISBN13:9781071638651
ISBN10:1071638653
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:358 oldal
Méret:254x178 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: 22 Illustrations, black & white; 49 Illustrations, color
700
Témakör:

Standardized Procedures and Protocols for Starch

 
Kiadás sorszáma: 1st ed. 2024
Kiadó: Humana
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: 1 pieces, Book
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 149.79
Becsült forint ár:
61 810 Ft (58 867 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

49 448 (47 094 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 12 362 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. június 30.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Rövid leírás:

This volumes provides protocols and methodology for understanding starch and its practical applications. Chapters guide readers through starch granule morphology, transmission electron microscope,amylose, amylopectin, chromatographic methods, X-rays by crystals,physical modification methods, and provides a comprehensive discussion of enzymatic modifications of starch. ritten in the format of the Methods and Protocols in Food Science  series, the chapters include an introduction to the respective topic, list necessary materials and reagents, detail well-established and validated methods for readilyreproducible laboratory protocols, and contain notes on how to avoid or solve typical problems.

 Authoritative and cutting-edge, Standardized Procedures and Protocols for Starch aims to ensure successful results in the further study of this vital field. 

Hosszú leírás:

This volumes provides protocols and methodology for understanding starch and its practical applications. Chapters guide readers through starch granule morphology, transmission electron microscope,amylose, amylopectin, chromatographic methods, X-rays by crystals,physical modification methods, and provides a comprehensive discussion of enzymatic modifications of starch. ritten in the format of the Methods and Protocols in Food Science  series, the chapters include an introduction to the respective topic, list necessary materials and reagents, detail well-established and validated methods for readilyreproducible laboratory protocols, and contain notes on how to avoid or solve typical problems.

 Authoritative and cutting-edge, Standardized Procedures and Protocols for Starch aims to ensure successful results in the further study of this vital field. 


Tartalomjegyzék:

Importance of Starch Characterization.- Morphological characterization of starches.- Characterization methods of Amylose and Amylopectin.- Molecular Structure Characterization of Starch.- Starch Paste Properties.- Rheological Characterization.- X-Ray Diffraction Analysis for Starch.- Starch Digestibility Protocols.- Physically Modified Starch.- Chemically Modified Starch.- Enzymatically Modified Starch.