• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications

    Sprouted Grains by Feng, Hao; Nemzer, Boris; Devries, Jonathan W;

    Nutritional Value, Production, and Applications

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        74 235 Ft (70 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 847 Ft off)
      • Discounted price 59 388 Ft (56 560 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Woodhead Publishing and AACC International Press
    • Megjelenés dátuma 2018. október 16.

    • ISBN 9780128115251
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem344 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 540 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications is a complete and comprehensive overview of sprouted grains, with coverage from grain to product. Sections includes discussions on the process of grain germination from both a genetic and physiological perspective, the nutrients and bioactive compounds present in spouted grains, and the equipment and technical innovation of use to manufacturers of sprouted grains and sprouted grain products. This book is essential reading for cereal science academics and postgraduate students interested in the subject of cereal processing, but is also ideal for industrial product developers in cereal companies.

    This edited volume brings together the world's leading researchers on sprouted grains.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section I: Germination and Sprouted Grains
    1. Molecular mechanisms of seed germination

    Section II: Nutrients and Bioactive Components in Sprouted Grains
    2. Bioactive compounds in sprouted grains
    3. GABA: A bioactive compound in foods
    4. Antioxidant capacity of sprouted grains
    5. Phenols contents in sprouted grains

    Section III: Equipment & Technological Innovation
    6. Processing of germinated grains
    7. Microbial safety of sprouted seeds
    8. Controlled germination for enhancing the nutritional value of sprouted grains

    Section IV: Sprouted Grain Products
    9. Sprouted grains as a food ingredient
    10. Sprouted grains based non-fermented products
    11. Sprouted grains based fermented products
    12. High GABA sprouted rice products

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications

    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications

    Feng, Hao; Nemzer, Boris; Devries, Jonathan W; (ed.)

    74 235 Ft

    The Ecology of Everyday Things

    The Ecology of Everyday Things

    Everard, Mark;

    11 129 Ft

    next