
Sprouted Grains
Nutritional Value, Production, and Applications
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 175.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 847 Ft off)
- Discounted price 59 388 Ft (56 560 Ft + 5% áfa)
74 235 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Woodhead Publishing and AACC International Press
- Megjelenés dátuma 2018. október 16.
- ISBN 9780128115251
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem344 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 540 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications is a complete and comprehensive overview of sprouted grains, with coverage from grain to product. Sections includes discussions on the process of grain germination from both a genetic and physiological perspective, the nutrients and bioactive compounds present in spouted grains, and the equipment and technical innovation of use to manufacturers of sprouted grains and sprouted grain products. This book is essential reading for cereal science academics and postgraduate students interested in the subject of cereal processing, but is also ideal for industrial product developers in cereal companies.
This edited volume brings together the world's leading researchers on sprouted grains.
TöbbTartalomjegyzék:
Section I: Germination and Sprouted Grains
1. Molecular mechanisms of seed germination
Section II: Nutrients and Bioactive Components in Sprouted Grains
2. Bioactive compounds in sprouted grains
3. GABA: A bioactive compound in foods
4. Antioxidant capacity of sprouted grains
5. Phenols contents in sprouted grains
Section III: Equipment & Technological Innovation
6. Processing of germinated grains
7. Microbial safety of sprouted seeds
8. Controlled germination for enhancing the nutritional value of sprouted grains
Section IV: Sprouted Grain Products
9. Sprouted grains as a food ingredient
10. Sprouted grains based non-fermented products
11. Sprouted grains based fermented products
12. High GABA sprouted rice products

Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
74 235 Ft

The Ecology of Everyday Things
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 129 Ft