• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits

    Spice Bioactive Compounds by Ahmad Wani, Sajad; Singh, Ajay; Kumar, Pradyuman;

    Properties, Applications, and Health Benefits

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 165.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        83 506 Ft (79 530 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 701 Ft off)
      • Discounted price 66 805 Ft (63 624 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2022. október 5.

    • ISBN 9781032062914
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem374 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 957 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 28 Illustrations, black & white; 19 Illustrations, color; 5 Halftones, black & white; 14 Halftones, color; 24 Line drawings, black & white; 4 Line drawings, color; 62 Tables, black & white
    • 443

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book presents all necessary features related to spices and their properties. Exploring recent research related to the extraction, isolation, encapsulation, identification, and characterization of bioactive compounds present in spices, it covers the health element of spices and its utilization as a treatment for various disorders.

    Több

    Hosszú leírás:

    Nature offers us spices, which are a significant part of healthy and nutritious foods. The presence of abundant bioactive compounds in these spices makes them interesting from a scientific and health perspective. Extracts obtained from spice materials possess many health benefits and are rich sources of antioxidants, which suppress reactive oxygen species.


    Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits collects such information together in one book, presenting all necessary features related to spices and their properties. Exploring the most recent research related to the extraction, isolation, encapsulation, identification, and characterization of bioactive compounds present in spices, this book also covers the health element of spices and its utilization as a treatment for various disorders.


    Key Features:



    • Discusses about 14 different spices and their salient features

    • Presents the novel technologies used in the extraction, isolation, and identification of bioactive compounds from spices

    • Explores the utilization of spices for culinary use in food

    Industries such as the food and pharmaceutical industries have great interest in the use of bioactive compounds for the production of drugs and functional foods. Written by experts in their field, this book will be useful to anyone in either industry, as well as those who have an interest in the use of such bioactive compounds for the production of drugs and functional foods.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1.Introduction to Spices and their Bioactive Compounds 2.Spices and their Uses in Foods 3.Bioactive Compounds in Garlic 4.Bioactive Compounds in Cinnamon 5.Bioactive Compounds in Turmeric 6.Bioactive Compounds in Ginger 7.Bioactive Compounds in Black Pepper 8.Bioactive Compounds in Clove 9.Bioactive Compounds in Cumin 10. Bioactive Compounds in Nigella Seeds 11.Bioactive Compounds in Saffron 12.Bioactive Compounds in Mint 13.Bioactive Compounds in Fenugreek 14.Bioactive Compounds in Cardamom 15.Bioactive Compounds in Fennel Seeds 16.Bioactive Compounds in Coriander

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits

    Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits

    Ahmad Wani, Sajad; Singh, Ajay; Kumar, Pradyuman; (ed.)

    83 506 Ft

    The Royal Order of Fighting Dragons

    The Royal Order of Fighting Dragons

    Elish, Dan;

    9 104 Ft

    next