• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

    Sorghum and Millets by Taylor, John; Bean, Scott R.; Duodu, Kwaku G.;

    Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 232.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        98 834 Ft (94 127 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 767 Ft off)
      • Discounted price 79 067 Ft (75 302 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 3
    • Kiadó Woodhead Publ. & Cereals & Grains Assoc. Bookstore
    • Megjelenés dátuma 2025. július 1.

    • ISBN 9780443239540
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem468 oldal
    • Méret 276x215 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes, Third Edition is the leading resource for state-of-art knowledge on grain science and utilization surrounding sorghum and millets. The book covers important scientific knowledge, including basic science-genetics, chemistry, and biochemistry-food chemistry, nutritional quality and health-promoting attributes, agronomy, and food and feed processing technologies. Other sections delve into structure, chemistry, biochemistry, grain components, and the technologies used for food processing. Additionally, it provides holistic and complete information about all technologies in the sorghum and millets food value chain, from genomics-based breeding to grain- and product quality assurance.

    Sorghum and the millets are the 5th and 6th most important cereal grains in terms of production and are cultivated across the world. They have a very wide range of end-uses as traditional staple foods and beverages, modern processed foods, and with respect to sorghum, industrial applications, including biofuels, and as an animal and aquaculture feedstuff.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Current and future state of sorghum in the 21st Century
    2. Current and future state of millets in the 21st Century
    3. Taxonomy, history, distribution, production and utilization.
    4. Breeding and agronomy
    5. Application of plant breeding and genomics for improved sorghum and millet grain nutritional quality
    6. Post-harvest technologies
    7. Grain structure and grain chemical composition
    8. Starch synthesis, chemistry and functional properties
    9. Protein synthesis, chemistry and functional properties
    10. Impact of processing technologies on nutrients and nutrient bioavailability
    11. Intervention trials and epidemiological studies
    12. Phytochemical-related health-promoting attributes
    13. Traditional food and beverage products and their technologies
    14. Modern convenient food and beverage products and their technologies
    15. Gluten-free dough-based foods and technologies
    16. Feed grains for animal production, companion animals and aquaculture
    17. Industrial and nonfood applications
    18. Quality management systems

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

    Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

    Taylor, John; Bean, Scott R.; Duodu, Kwaku G.; (ed.)

    98 834 Ft

    next