• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    Six Seasons of Pasta by McFadden, Joshua; Holmberg, Martha;

    A New Way with Everyone's Favorite Food

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár USD 40.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        14 070 Ft (13 400 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 111 Ft off)
      • Kedvezményes ár 11 960 Ft (11 390 Ft + 5% áfa)

    14 070 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Little, Brown
    • Megjelenés dátuma 2025. október 9.

    • ISBN 9781648291920
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem384 oldal
    • Méret 268x200x34 mm
    • Súly 1460 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 125 photos
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    In the follow-up to Six Seasons: A New Way with Vegetables, James Beard Award-winning author Joshua McFadden teaches home cooks how to use storebought dried pasta to create seasonal, restaurant-quality dishes at home.

    In Six Seasons: A New Way with Vegetables, Joshua McFadden's approach to seasonal produce revolutionized the way we cook with vegetables. Now, he's back to transform the way we cook and eat pasta. In Six Seasons of Pasta, noodles become the perfect showcase for each season's bounty of produce. There are more than 125 recipes organized by season, plus the Italian classics that everyone should have in their repertoire, from Cacio e Pepe to Pasta Fagiole (three ways!). Artichokes with Tomato and Mint celebrates the fresh, delicate flavors of spring; Fall's warming notes are reflected in Mushrooms with Onion, Pancetta, and Cream; and a classic Winter dish like Baked Ziti with Broccoli Rabe is hearty and nourishing. And the best part? These recipes are all made using storebought dried pasta. Six Seasons of Pasta does so much more than pair noodles with seasonal produce. The book teaches us how to intuitively cook a perfect pasta dish from scratch using McFadden's no-fail ""build-the-sauce-in-the-skillet"" method. McFadden's time-tested technique will always result in a satisfying and delicious bowl of pasta.

    "

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    McFadden, Joshua; Holmberg, Martha

    14 070 Ft

    11 960 Ft

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    Facing Infinity – Black Holes and Our Place on Earth: Black Holes and Our Place on Earth

    Enander, Jonas; Smalley, Nichola; Wilczek, Frank;

    10 988 Ft

    9 889 Ft

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    Young Children's Identities: A Multi-Disciplinary Perspective

    Tang, Fengling; Guimarães, Sofia; Rubiano, Clara;

    19 105 Ft

    17 194 Ft

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    The Psychology of Populism: The Tribal Challenge to Liberal Democracy

    Forgas, Joseph P.; Crano, William D.; Fiedler, Klaus; (ed.)

    22 449 Ft

    20 204 Ft

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    Cummings Otolaryngology: Head and Neck Surgery: Head and Neck Surgery

    Francis, Howard W.; Haughey, Bruce H.; Lesperance, Marci M.;

    229 352 Ft

    199 537 Ft

    Six Seasons of Pasta: A New Way with Everyone's Favorite Food

    KOMPASS Naturführer Mineralien: Der handliche Begleiter in der Natur

    Fleischmann-Niederbacher, Ingrid;

    3 712 Ft

    3 526 Ft

    next