
Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science
Sorozatcím: Science and Civilisation in China;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 258.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 26 115 Ft off)
- Kedvezményes ár 104 459 Ft (99 485 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
130 573 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma és címe Biology and Biological Technology v.6
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 2000. november 30.
- ISBN 9780521652704
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem769 oldal
- Méret 254x198x50 mm
- Súly 1850 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 61 tables 0
Kategóriák
Rövid leírás:
The first historical exploration of the origins and evolution of the major Chinese food processing techniques.
TöbbHosszú leírás:
Today Chinese cuisine is enjoyed in many parts of the world, yet little is known in the West about the technologies involved in making its characteristic ingredients. H. T. Huang's book is the first history of Chinese food technology in a western language. It describes the conversion of agricultural commodities into food and drink, and explores the origins, development and scientific basis of traditional Chinese technology as applied to the processing of four food categories: the fermentation of alcoholic drinks from grains; the conversion of soybeans into soyfoods and condiments; the preservation of foods and the production of noodles, vegetable oils, malt sugar, starch, etc; and, lastly, the processing and utilisation of tea. Where possible the Chinese experience is compared with equivalent systems in the West and elsewhere. The book ends with reflections on how nature, technology and human intervention have shaped the discovery and innovation of processed foods in traditional China.
'Huang has covered almost everything that one could possibly want to know about food and food processing in traditional China.' Journal of History of Medicine
Tartalomjegyzék:
1. Introduction; 2. Literature and sources; 3. Fermentation and evolution of alcoholic drinks; 4. Soybean processing and fermentation; 5. Food processing and preservation; 6. Tea processing and utilisation; 7. Food and nutritional deficiency diseases; 8. Reflections and epilogue.
Több