Restaurant
Sorozatcím: Object Lessons;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 9.99
-
4 772 Ft (4 545 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 954 Ft off)
- Kedvezményes ár 3 818 Ft (3 636 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
4 772 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2025. május 29.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9798765121825
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem184 oldal
- Méret 164x120x18 mm
- Súly 176 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 1 b&w illustration 657
Kategóriák
Rövid leírás:
Former restaurant critic Brian Duff examines the restaurant at a critical moment and argues that engaging and creating shared meaning with others across the table offers a path toward the renewal of waning social and democratic capacities.
TöbbHosszú leírás:
Object Lessons is a series of short, beautifully designed books about the hidden lives of ordinary things.
In the last few decades, restaurants and food culture have achieved extraordinary cultural presence. Chefs are heroes and thought leaders, well-executed entrï¿1⁄2es go viral, dining out has become theater, plating has become art and ubiquitous Instagram content. But in recent years restaurants have faced crisis upon crisis.
Restaurant takes a deep dive into the drives, desires, and anxieties we bring to dining out at this time of uncertainty. It explores the meaning we find in good food and warm hospitality. It shows why the restaurant offers unique opportunities to change the quality of our engagement with others and to create shared meaning across the table
Tartalomjegyzék:
Prologue
Chapter 1: Cared for and part of the world
Chapter 2: Eating and talking
Chapter 3: The restaurant and the shudder
Chapter 4: Small portions
Chapter 5: Ethics and sanctimony
Chapter 6: Across the table
Epilogue: On My Dinner with Andre
Index