• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Restaurant

    Restaurant by Duff, Brian;

    Sorozatcím: Object Lessons;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 9.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        5 055 Ft (4 815 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 506 Ft off)
      • Discounted price 4 550 Ft (4 334 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Academic
    • Megjelenés dátuma 2025. május 29.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9798765121825
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 165x120 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 1 b&w illustration
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Object Lessons is a series of short, beautifully designed books about the hidden lives of ordinary things.
    In the last few decades, restaurants and food culture have achieved extraordinary cultural presence. Chefs are heroes and thought leaders, well-executed entrées go viral, dining out has become theater, plating has become art and ubiquitous Instagram content. But in recent years restaurants have faced crisis upon crisis.
    Restaurant takes a deep dive into the drives, desires, and anxieties we bring to dining out at this time of uncertainty. It explores the meaning we find in good food and warm hospitality. It shows why the restaurant offers unique opportunities to change the quality of our engagement with others and to create shared meaning across the table

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Prologue
    Chapter 1: Cared for and part of the world
    Chapter 2: Eating and talking
    Chapter 3: The restaurant and the shudder
    Chapter 4: Small portions
    Chapter 5: Ethics and sanctimony
    Chapter 6: Across the table
    Epilogue: On My Dinner with Andre

    Index

    Több