• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

    Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging by Farber, Jeffrey M.; Dodds, Karen;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 61.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 373 Ft (29 879 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 275 Ft off)
      • Discounted price 25 098 Ft (23 903 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2020. június 30.

    • ISBN 9780367448882
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem464 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • 116

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This is the first in-depth presentation in book form of both modified atmosphere and sous vide food preservation and packaging technologies and applications. The use of these technologies with all applicable food product categories is examined. The authors are specialists in these preservation/packaging methods from North America and Europe.
    All significant aspects are examined including processes and materials, applications, microbiological control, and regulations and guidelines. Topics of special interest include use of hurdles, HACCP, gas absorbents and generators, and time-temperature indicators. Extensive practical reference data is economically presented in tables.

    Több

    Hosszú leírás:

    This is the first in-depth presentation in book form of both modified atmosphere and sous vide food preservation and packaging technologies and applications. The use of these technologies with all applicable food product categories is examined. The authors are specialists in these preservation/packaging methods from North America and Europe. All significant aspects are examined including processes and materials, applications, microbiological control, and regulations and guidelines. Topics of special interest include use of hurdles, HACCP, gas absorbents and generators, and time-temperature indicators. Extensive practical reference data is economically presented in tables.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction, Health Canada, Modified Atmosphere Packaging - Sous Vide Technology Future
    A Perspective on MAP Products in North America and Western Europe, A Brief Chronology of Altered Gaseous Environmental Food Packaging - North America - Europe - Conclusion - Appendix, Current Status of Sous Vide in Europe, History - Present Market and Potential Growth - Technology - Safety Regulations - Research and Training - Conclusions, Microbiological Concerns Associated with MAP and Sous Vide Products, Introduction - Influence of Heat Processing on Survival of Pathogens - Influence of Gaseous Atmosphere on Survival and Growth of Pathogens in MAP and Sous Vide Products - Influence of Storage Temperature on Survival and Growth of Pathogens in MAP and Sous Vide Products - Control of Safety in MAP and Sous Vide Products  MAP and CAP of Fresh, Red Meats, Poultry and Offals, Agriculture and Agri-Food Canada Introduction - Deteriorative Processes in Fresh Meats - Packaging Materials and Equipment - Types of Preservative Packaging - The Use of Preservative Packaging with Commercial Products - Concluding Remarks  MAP of Cooked Meat and Poultry Products, Introduction - Current MAP Technology - Shelf Life Extension by MAP - Combination of MAP and Other Technologies - Safety of Poultry and Cooked MAP Meats - Summary, Fish and Shellfish Products in Sous Vide and Modified Atmosphere Packs, UK Fish Composition - Normal Aerobic Spoilage Pattern - Sensory Perception of Spoilage and Definition of Shelf Life - Processing Parameters - Shelf Life Extension with Sous Vide Processing - Implications of MAP and Sous Vide Processing on Product Safety - Health Canada Rationale Behind the Regulatory Approach - Current Canadian Guidelines Regarding MAP and Sous Vide Products - Current U.S. Guidelines Regarding MAP and Sous Vide Products - Current European Guidelines Regarding MAP and Sous Vide Products - Future Prospects, Index.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

    Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

    Farber, Jeffrey M.; Dodds, Karen; (ed.)

    31 373 Ft

    next