• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Plant Proteins: Farm to Table
      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 220.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        92 862 Ft (88 440 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 286 Ft off)
      • Kedvezményes ár 83 576 Ft (79 596 Ft + 5% áfa)

    92 862 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Woodhead Publ. & Cereals & Grains Assoc. Bookstore
    • Megjelenés dátuma 2025. október 1.

    • ISBN 9780323917254
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem368 oldal
    • Méret 276x216 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends. This important reference also covers cereal and pulse plant-based and soy proteins and presents protein extraction and processing techniques, as well as ingredient principles and their application in formulating plant-based products, from ingredient interactions to processing to measurement science, including sensory. The book addresses not only the different types of plant proteins and their nutritional aspects but also plant protein processing and ingredients and formulating plant proteins to develop plant-based foods.

    It will be a welcomed addition to the libraries of food technologists, research scientists, product developers, process engineers, students and educators.




    • Includes nutritional claims and calculations for individual countries supported with examples
    • Presents methods and techniques for evaluations of plant-based foods
    • Provides descriptions and comparisons of types of plant proteins
    • Contains application case studies pertaining to ingredient insights, formulation tips, and food processing challenges and solution
    • Provide insights on plant protein ingredient processing

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section 1: Introduction to Plant-Based Proteins as Food Ingredients
    1. Plant-Based Proteins: Definitions and Types
    2. Consumer Trends, Nutrition, and Sustainability
    3. Advancements in Plant Sciences, Genetics, and Breeding
    4. Protein Isolation and Processing Techniques
    5. Functionality of Plant-Based Proteins

    Section 2: Application of Plant-Based Proteins in the Food Industry
    6. Rheology of Foods Containing Plant-Based Proteins
    7. Sensory Aspects and Oral Processing of Plant-Based Proteins
    8 Plant-Based Proteins in Bakery and Snack Applications
    9. Plant-Based Proteins in Pasta and Noodle Applications
    10. Plant-Based Proteins for Formulation of Dairy Alternatives (or Plant-Based Milks)
    11. Texturizing Proteins for Meat Alternatives
    12. Plant-Based Proteins for Formulation of Meat Alternatives
    13. Using Functional Fats in Plant Protein Formulations

    Section 3: Regulatory Issues Concerning Plant Proteins
    14. Protein Claims

    Section 4: The Future of Plant-Based Proteins
    15. Emerging Technologies Pertaining to Plant-Based Proteins
    16. Commercialization and Consumer Acceptance

    Több